keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Aina vaan kipeä.

Sairashuoneelta terkut jo toistamiseen.

Viime postauksessa hehkuttelin, kuinka flunssa alkaa olla menneen talven lumia... Ei olis vissiin pitänyt, sillä flunssa, toisenlainen sellainen, iski heti perään. Nenät ovat siis vuotaneet jo useamman viikon ja nyt lisäksi yskittää. Yötä päivää. Hitto vie. Tekisi mieli kirjoittaa, että onneksi pojilla ei sentään ole mitään kuumeita noussut ja yötkin ovat menneet ihan nukkuessa. Ystäväni kuitenkin tuossa pari päivää sitten soitteli, että heidän lapsellaan on juuri todettu vesirokko ja siitä on noin viikonpäivät, kun näimme. Eli saapa nähdä iskeekö meidän poikiin tämä kutiseva tauti myöskin.


Eipä tänne kummempia noin muuten kuulu. Kaverit saavat vauvoja ja itsellä (ja myös Ukkokullalla!!!!!!!!) on vähän vauvakuumetta ilmassa... :) <3

Lastenhuoneesta pitäisi maalata yksi seinä. Noin muutenkin pitäisi vähän stailata ja laitella tätä kotia. Järjestää uusiksi, tavarat kun eivät vielä ole kaikki löytäneet paikkaansa. Kun vaan olisi sitä virtaa...


Pitäisi mennä hihhuloimaan jotain sporttista, mutta niin. Koska flunssa.

Pitäisi ehkä kirjoittaa taas myös yksi työhakemus.

Jotain on kuitenkin jo kirjoitettu. Nimittäin ostoslistoja, sillä ensi viikolla tulee uutta droppia Gugguulta ja Mini Rodinilta. Popupshopin uutuuksiakin odottelen aivan kuumeisesti. Olen onnistunut oikein jopa säästämään rahaa ja olen myynyt reippaalla kädellä pieneksi käyviä vaatteita pois. Niinpä päätin tilata ensi kertaa elämässäni oikein postituspusseja. K-Supermarketin muovipussista tekaistut paketit ovat nimittäin sen verran susirumia, että toisinaan sitä haluaisi vajota maan alle niitä postitellessa. Näitä Jimpulasta tilattuja pussukoita sen sijaan kehtaa jo postittaa! ;)


Sellaista siis tänne. Sisällä ollaan jumitettu, pääasiassa oman perheen kesken. Toisaalta ulkona on märkää ja jäistä, jotta en ihan kauheasti ole sisälläolosta pahoillani...


Palaan paremmin siis eetteriin, kun mimmissa on taas virtaa!


Nina

perjantai 13. helmikuuta 2015

Köh!

Terveisiä vaan sairastuvalta!

Valoa alkaa onneksi näkyä jo tunnelin päässä (vai onko se juna?), mutta kyllä on mennyt tämä viikko aika lailla kanveesissa... On pukannut kuumetta, yskää ja räkää. Jälkimmäistä pukkaa edelleen vähän kaikilta, eniten vielä kuitenkin pojilta. Emme ole tehneet mitään muuta kuin maanneet kotona. Ihanainen kevätaurinko on kutsunut meitä ulos, mutta eih, me olemme sairastaneet. Ukkokulta on käynyt sen verran ulkona, että hän kertoi jonkun otuksen järsineen lumiukkomme porkkananenää. Luminen kaiffari kun on kuulemma sulanut aika lailla tunnistamattomaksi läjäksi ja nenästä on tullut maassa petojäniseläinten vapaata riistaa.

Olen koittanut nyt kipeänä varsinkin syödä paljon kaikkea terveellistä, että kanttura kroppa saisi hyviä aineksia itsensä paranteluun. Ja liekö toiveajattelua, mutta tuntuu, että flunssa taittui ehkä sen vuoksi niin nopeasti ja helposti poiskin. Ilman mitään raivostuttavia, viikkoja kestäviä jälkitauteja. Koputan nyt varuiksi päähän...

Keksin tässä myös aivan killerin konstin, jolla saada pojat juomaan smoothieita. He ovat nimittäin joka kerta vain tuumineet, että yök. Laitoin lasiin pillin. Pillin. Siinä se. Johan upposi.


Lisäksi ehkä vähän juksasin, että tää on vähän niinku jäätelöö, sillä seassa oli kuitenkin jäisiä marjoja. 

Joka päivä olen yrittänyt syödä mahdollisimman paljon salaattia, vihanneksia, hedelmiä ja marjoja. Olen ihan huikean ylpeän itsestäni, sillä terveellisten juttujen syöminen tuntuu olevan jo nyt ns. itsestäänselvyys. Hyvä minä!

Eräskin lounas.

No, ehdittiin me tässä niistämisen lomassa sovittaa uusia Gugguun huppareitakin. Voi taivas, että ne ovat herkulliset väriset luonnossa! <3 Sain tässä fiksaation toisestakin värikombosta, jota lähdinkin jo rahoittamaan myymällä kohta pieneksi jääviä Gugguita pois. :)


Tässä postauksessa ei ollut päätä eikä häntää. :D Laitetaan se lentsun ja perjantain piikkiin.

Toivottavasti palataan ensi viikolla uudella draivilla kehään, viikonloppuja!


Nina

perjantai 6. helmikuuta 2015

Vähäsanainen.

Se olen ollut tällä viikolla. Päällimmäiseksi siksi, että otsassa on kasvanut vallattoman kokoinen kärpässieni. Meillä nimittäin hajosi auto. Eikä siinäkään vielä kaikki, se hajosi satojen kilsojen päähän kotiamme. Viikonloppureissumme Ukkokullan kanssa sai siis aivan uudenlaisen twistin miettiessämme, että 1) miten helvetissä pääsemme kotiin ja 2) miten helvetissä saamme haettua lapset kotiin. Säästöt ovat huvenneet siis ärsyttävästi autoremonttiin ja vuokra-autoon. Jälkimmäinen maksoi meille yli 300 euroa - voi kun auto olisi hajonnut kotikaupunkimme liepeille, niin olisimme säästäneet edes tämän...

No, se siitä. Olen minä tällä viikolla tehnyt jotain muutakin kuin heittänyt kirveet kaivoon.

Olen tehnyt poikien kanssa lumiukon:


Olen kadehtinut Kollin helppoa elämää. Se vaan on ja se on kaikkien mielestä ylisöpöä. Kokeilepa itte samaa - makaa päivä sohvalla tekemättä mitään. Ei oo muuten kenenkään mielestä edes söpöä.


Olen imenyt energiaa auringosta, tuosta ihanaisesta valoilmiöstä, sekä syömällä terveellisiä juttuja. 



Laittanut eteiseen maton, ihastellut sen luomaa valoisuutta pimeässä tilassa ja ihmetellyt miten Kolli voi saada maton kanssa sellaiset seköpääraivarit aikaiseksi. Kissan leikiksikin sitä kai kutsutaan... Onneksi matto ei maksanut kuin 34,90 € Hobby Hallissa, joten leikki puolestani jatkukoon.


Lisäksi tilasin ihanan Gugguun uutuuksia, aika hillitysti tosin, kiitos autoremontin. Pojat saivat mintut hupparit mustilla vetoketjuilla ja Kloppinen lisäksi myös mustat collegeshortsit beigellä narulla. Olen muuten ihan ihastunut näihin shortseihin ja niitä aionkin tilata ehdottomasti lisää, kunhan rahatilanne antaa periksi. <3


Gugguun suosio sen kun kasvaa. Mallisto julkaistiin klo 12 ja itse tein tilaukseni kutakuinkin juurikin silloin. Sain mitä halusin, mutta klo 12.19 varastosaldot näyttivät jo tältä:

 

Aika mahotonta!

Onneksi viikonloppu on aivan käsillä.

Kuulemisiin <3


Nina