keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Kiirepaniikkiraivari!

Huh ja hei - on pitänyt taas postata vaikka ja mitä, muun muassa aivan loistavista hiusten hoitotuotteista sekä pottailusta, mutta ei riitä rahkeet eikä aika. Viikot ovat vierineet tajuttoman nopeasti. On tapahtunut paljon. On menty ja tultu kuin tuulispäät. On myyty vanhaa tavaraa, huonekalua. Ollaan istuttu lattialla, kun esimerkiksi sohva lähti kohti uutta kotia. Olemme ostaneet uuden sohvan ja lisäksi halajaisin uutta sohvapöytää...


Ignooratkaa patterin alta löytyneet palapelin palat ja villakoirat sun muut. Kyllä meillä oikeesti siivotaan. Joskus. <3

 

Olemme ostaneet laattoja, vessanpöntön, sellaisen muovitörpön myös, ettei hajut leviä. Jos yksin remontoisin, en olisi edes tiennyt moisesta. Onnekseni en siis remppaa yksin? :D Olemme valinneet työtasoja, vetimiä. Olemme pähkäilleet retrojääkaapin ja "perusjääkaapin" välillä, ja lopputulema oli: rahat loppuvat, pakko valita ihan perusjääkaappi "vaan".

Rahat kummasti katoavat tililtä, sillä pitihän ne Riviera Maisonin herkut käydä hakemassa uuteen kotiin - arvaatteko mitä ostin? ;)

 

Remontti alkoi uudessa kodissamme viime viikon lopulla oman perheen voimin, ja nyt sieltä on purettu jo sekä keittiö että kylpyhuone. Remontille jäi aikaa tämä kuluva viikko. Miettikää - yksi viikko, joten ihan aiheesta pelkäsimme, että toivottavasti remonttimiesten lupaukset pitävät ja he pääsevät aloittamaan heti maanantai-aamuna. No, nyt on jo keskiviikko-iltapäivä eikä miehiä näy. Pari, kolme heistä on kipeänä ja yhdellä on prokkis kesken toisessa kohteessa. Totta kai näin kävi... Huoh. Kauhulla odotan miten tässä käy - talossa on nimittäin vain yksi ainoa vessa/suihkuhuone ja ensi viikon maanantai-tiistai -akselilla olisi tarkoitus muuttaa. Elo ilman vessanpönttöä ei juuri naurata.

<3 Tekisi mieli vetää aikamoiset itkuparkuraivarit tossa lattialla. <3

No, täällä on siis melkoisen hektistä: Ukkokulta on illat talolla touhuamassa ja minä hoidan kotia sekä yritän pakata.


Sellaista tänne, antakaa siis anteeksi hiljainen, tylsä blogi.

Kuullaan taas <3

Nina

Ei kommentteja: