perjantai 6. helmikuuta 2015

Vähäsanainen.

Se olen ollut tällä viikolla. Päällimmäiseksi siksi, että otsassa on kasvanut vallattoman kokoinen kärpässieni. Meillä nimittäin hajosi auto. Eikä siinäkään vielä kaikki, se hajosi satojen kilsojen päähän kotiamme. Viikonloppureissumme Ukkokullan kanssa sai siis aivan uudenlaisen twistin miettiessämme, että 1) miten helvetissä pääsemme kotiin ja 2) miten helvetissä saamme haettua lapset kotiin. Säästöt ovat huvenneet siis ärsyttävästi autoremonttiin ja vuokra-autoon. Jälkimmäinen maksoi meille yli 300 euroa - voi kun auto olisi hajonnut kotikaupunkimme liepeille, niin olisimme säästäneet edes tämän...

No, se siitä. Olen minä tällä viikolla tehnyt jotain muutakin kuin heittänyt kirveet kaivoon.

Olen tehnyt poikien kanssa lumiukon:


Olen kadehtinut Kollin helppoa elämää. Se vaan on ja se on kaikkien mielestä ylisöpöä. Kokeilepa itte samaa - makaa päivä sohvalla tekemättä mitään. Ei oo muuten kenenkään mielestä edes söpöä.


Olen imenyt energiaa auringosta, tuosta ihanaisesta valoilmiöstä, sekä syömällä terveellisiä juttuja. Laittanut eteiseen maton, ihastellut sen luomaa valoisuutta pimeässä tilassa ja ihmetellyt miten Kolli voi saada maton kanssa sellaiset seköpääraivarit aikaiseksi. Kissan leikiksikin sitä kai kutsutaan... Onneksi matto ei maksanut kuin 34,90 € Hobby Hallissa, joten leikki puolestani jatkukoon.


Lisäksi tilasin ihanan Gugguun uutuuksia, aika hillitysti tosin, kiitos autoremontin. Pojat saivat mintut hupparit mustilla vetoketjuilla ja Kloppinen lisäksi myös mustat collegeshortsit beigellä narulla. Olen muuten ihan ihastunut näihin shortseihin ja niitä aionkin tilata ehdottomasti lisää, kunhan rahatilanne antaa periksi. <3


Gugguun suosio sen kun kasvaa. Mallisto julkaistiin klo 12 ja itse tein tilaukseni kutakuinkin juurikin silloin. Sain mitä halusin, mutta klo 12.19 varastosaldot näyttivät jo tältä:

 

Aika mahotonta!

Onneksi viikonloppu on aivan käsillä.

Kuulemisiin <3


Nina

2 kommenttia:

Malla kirjoitti...

Tuliko siihen joku tekninen vika? Vink vink, joissain yhtiöissä on sellanen kasko mikä korvaa sijaisauton jos matka katkeaa (hoidan autojuttuja työseni...).

Mun mutsi vetäs autonsa lunastukseen viime viikolla. Ja niillä tais olla ihan hyvät vakuutukset kun saavat melkein koko summan uutta autoa varten vakuutuksesta. Auto oli kuitenkin 9 vuotta vanha.

Mulla on joku ongelma noiden Rodinien ja Gugguiden kanssa, kun mun mielestä ne on rumia! En uusista miikkareistakaan tykännyt. En tiedä mitä tässä oikein pitäs tehdä? Odotella ens syksyä, tilinauhaa ja marssia suoraan Popille?

Nina kirjoitti...

Malla: tuli joo. Selviteltiin jo tuota seikkaa, mutta ilmeisesti meidän yhtiön kasko ei kata sijaisautoa, vaan tarjoaa ainoastaan junaliput. No, me jatkamme vielä kirjeenvaihtoa. ;)

Pop on ihan hyvä vaihtoehto, tuossa tilanteessa varsinkin. :D Mutta varopa vaan, niin minäkin Rodineista ajattelin ja mites sitten kävikään... Gugguu nyt on sykähdyttänyt ihan koko olemassa olonsa ajan. :)