tiistai 14. kesäkuuta 2011

Entä jos hän onkin tyttö?

En tiedä, kelaako kukaan muu tällaisia asioita, mutta itse huomaan usein miettiväni, että mitä sitten jos synnytänkin tytön?! Siis kuten jo aikaisemmin on tullut todettua, sukupuolella ei ole MITÄÄN väliä. Vain sillä on, että vauvamme on terve.

Eniveis. Olen kuitenkin onnistunut luomaan vauvalleni mielikuvapersoonan, joka on poika. En tiedä millainen poika, mutta se ei haittaa. Odotan vain innolla, että pääsen tutustumaan tähän pieneen poikaan. Vauvaan, josta kuitenkin ennemmin tai myöhemmin kasvaa mies. Mies. Mies eikä nainen. Ymmärrättekö? Ajatusmaailmani menee mullin mallin, jos sieltä tuleekin tyttö.

Ehkäpä osaan nopeasti muuttaa sitten ajatusteni juoksua, kun pieni tyttö tulee kotiin? Nyt kuitenkin huomaan ajattelevani tulevaisuutta pienen pojan äitinä. Mietin tulevia mustelmia ja haavoja. Mietin poikien rajuja leikkejä ja koitan hyväksyä sen tosiasian, että tulen mitä luultavimmin näkemään verta. Katson Hauskoja Kotivideoita aivan eri mentaliteetilla kuin ennen - "voi miksi nuo pojanklopit eivät koskaan opi??!!?!" :)

Kyse ei ole siis siitä, että minua harmittaisi pakata pojan vaatteet ja tavarat pois ja ostaa tilalle mekkoa ja kolttua. No ehkä vähän harmittaa, sillä olen tehnyt todellisia löytöjä poikien vaatteista kirppareilla. Mutta toisaalta olen löytänyt sieltä myös aivan ällistyttävän ihania tyttöjen vaatteita, joiden ostamatta jättäminen on ollut tuskan ja työn tulos. :) Uusia asioita voi aina ostaa, mutta se päähäni pinttynyt illuusio poikavauvasta ei olekaan noin vain ostettavissa pois.

Tätä aivojen elämää ja toimintaa on todella vaikeaa kuvailla ja vielä vaikeampaa varmasti ymmärtää, mutta tällaisia ajatuksia kuitenkin tällä kertaa. :)

Nina

Ei kommentteja: