keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Niin lomalla!

On ollut piiiiiitkä väli, kun olen viimeksi mitään tänne postaillut. Sitä toki uumoilinkin, sillä viime viikot ovat olleet melkoista menoa ja vilskettä. Olemme nähkääs muuttaneet pääkaupunkiseudulta Turun liepeille. Muuttokuormia liikahti siis yhteensä kolme; kaksi kertaa Stadista ja kerran Pohjanmaalta. Isäni tuskasteli, että mistä kummasta tätä rojua minulle ilmestyy lisää vuosi toisensa jälkeen... :)

Nyt on koti suht koht valmis, suurimmat huonekalut ovat paikoillaan, samoin verhot. Vielä on työn alla pientä viilausta eli esineiden esille laittoa. Niin ja pihaa pitäisi laittaa. Ja ah, sitä tämä kaupunkilaistyttö rakastaa, vaikka tuon siipan on sitä minusta todella vaikea uskoa! Noh, kohtapa näkee, että piilee minussakin ripaus maanläheisyyttä ja "kodinhengetärtä", jahka pääsen istuttamaan pelargonioita ja yrttejä sekä peppu pystyssä repimään maasta rikkaruohoja. :)

Kuvittelisin, että nyt ehdin postailemaan kaikkia mieltäni kalvavia asioita ja ottamaan kuvia ja vaikka mitä, kun lomat alkoivat. Tosiaan, en tiedä koska palaan töihin. Ensin vietän kesälomaa yhden kuukauden ja sitten lorvin toisen, jonka jälkeen alkaakin äitiysloma! Melko pelottavaa. Siis koko setti. En  tiedä, koska palaan seuraavaksi töihin (=lue: olen aivan tyhjän päällä. Mitä elämälleni tapahtui? Mitä?) ja kaksi, äitiyslomaan on pari kuukautta! Kuinka ihmeessä aika on juossut näin??! Pian edessä on synnytys ja tosipaikka. Pian tämä "opettelu" ja tilanteeseen sopeutuminen on ohi, ja minun pitäisi olla valmis. Pelottavaa, sitä tämä on. Mutta on tämä ihanaakin. Elämääni koittaa uusi jännittävä ajanjakso ja aivan uudet kujeet, ja siihen koen olevani aivan valmis.

Loppuun vielä kuva mahtavasta läksiäislahjasta, jonka sain työpaikaltani. :) <3




Nina

Ei kommentteja: