keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Porttikielto lastenvaateosastolle.

Voe mahoton paikka. Päätin kuluttaa muutaman tunnin kauppakeskuksen lumoissa, sillä mieheni oli poissa kotoota ja tarvitsin bilevaatteita tuleviin karkeloihin. Lupasin itselleni, että tällä kertaa en kyllä osta mitään vauvahärpäkettä. Petin itselleni tekemän lupauksen. Taas.

Mutta kun! Olivat niiiiiiin ihania! Kattokaa ny!

Body ja sukat

Housut ja sukat

Yöpuku


Nämä söpöydet löytyivät siis Lindexiltä. Itse olen ollut kovin ihastunut kyseisen ketjun vauvan vaatteisiin. Lisäksi tein tällaisia löytöjä Lastentarvikkeesta:

3 Emman tuttipulloa, Emman matkalautanen lusikalla, Emman viilentävä purulelu ja tuttipidike - yhteensä 8 euroa! Ale koskee näköjään myös lastenliikkeitäkin. :)

Noh, onneksi löysin hakemiani asioitakin. Jälleen kerran koin tosin sen saman shoppailuun yhdistyvän ahdistusvitutuksen, kun ei voi käyttää sellaisia vaatteita kuin haluaisi. Äitiysvaateosastolla kävin vain toteamassa, että ei. Ei tälläkään kertaa. Joten hakusessa oli sitten tietynmallinen mekko - mahdollisimman leveä. Ostin muuten elämäni toisen L-kokoisen vaatteen. Apua apua apua. Sovitin M-kokoistakin, mutta koska juhliin on vielä noin kuukausi aikaa, oli varauduttava, että vatsakumpu mitä todennäköisimmin tässä kasvaa. :)

Tässä kuvasaldoa, mitä tämä mamma löysi pirskeisiin:

Bilemekko/toppi Veromodasta.

Viileän saapuessa mekon päälle sujahtaa Onlyn kasarifarkkujakku.

Koruja. Pöllöriipus Glitteristä ja perhossormus Gina Tricotista.

Käsikynkkään Glitterin laukku.


Ai niin, lisäjärkytyksenä huomasin, etteivät vanhat rakkaat korkokenkäni enää mahdu jalkaan! Vaikkei jalat mielestäni ole juurikaan turvonneet (tunnustan juoneeni viime viikkoina hävettävän vähän vettä...), niin siitä huolimatta korkokenkään ei mahdu juuri muuta kuin varpaani. Jotenka kenkäostoksille on vielä lähdettävä. Tietysti himoitsen Brandosilta Iron Fistin iiiiiihania korkkareita, kuten vaikka nämä tai nämä , mutta kun ajattelen asioita järjellä, niin ehkäpä on syytä jättää moiset korot laittamatta jalkaan. Muuten tulee itkuja monta.

Toki rapatessa aina vähän roiskuu, eli muutakin tarttui matkaan. Ehhehhe. ;)

Mekko HenkkaMaukasta,

tiikeritoppi Gina Tricotista

ja huivi Vilasta.


Vatsa siinä parin tunnin shoppailussa vain kipeytyi, joten nyt täytyy vain lepäillä ja ottaa rennosti loppupäivä.


Nina

Ei kommentteja: