lauantai 23. heinäkuuta 2011

Nettikaupoista bongattua. Ja ostettua...

Ensinnäkin on pakko hehkuttaa suomalaista nettikauppaa nimeltänsä Hattentatti. Palvelu oli fantastista, tilaamani tuotteet tulivat noin päivän, kahden sisällä kotiin. Olin äimän käkenä, sillä näin nopeaa palvelua en ole itse koskaan mistään saanut! Hattentatista tilasin itselleni masutuubin ja vaatteiden alaosiin jatkopaloja. Molempiin ostoksiin olen ollut tyytyväinen ja niitä on tullut käytettyä ahkerasti.

Masutuubia on ollut mukava käyttää etenkin nyt kesällä, kun sitä on saanut venytettyä vaikka mekon alla vatsasta puoleen reiteen. Ei ole tarvinnut siis käyttää legginsejä eikä pelätä, että tuuli nostaa mekon helmaa ja paljastaa kaiken katujen kansalaisille. :) Masutuubista on ollut vaikka mihin ja omani on pesty kymmeniä kertoja, ja hyvin toimii edelleen. Suosittelen!

Hattentattiin ja masutuubeihin pääsee tutustumaan vaikka tästä.

Sittereitä etsiessäni ja eri malleihin tutustuessani törmäsin netissä kauppaan nimeltä Bumbeez. Piti ostaa ja katsoa kaikkea järkevää, vaan kuinkas sitten kävikään. Ymmärsin tietenkin, että herran pieksut, tarvitseehan meidän poika leluja. Ja siitä se ajatus sitten lähti...

Nämä helistintossut oli pakko ostaa, sillä nämät jos jotkuthan stimuloivat lapseni aivoja ja tekevät hänestä vähintäänkin supernerolapsen sekä kaikin tavoin menestyvän elämän eri mantereilla.

Tämä supersulokas ankka räpylöi itsensä välittömästi ostoskoriin. Pitäähän lapsella olla ihanan pehmoinen unilelu.

Leluja, joilla voi kopautella kovempia kohtia päähän? ;) 

Bumbeezin mielettömään valikoimaan voi tutustua tästä. Edullisuudesta en nyt osaa sanoa, mutta tuotevalikoima ja toimitus ainakin olivat mieleen.

Viimeisenä esittelen muutaman tuotteen, jotka ovat vasta kuolausvaiheessa, eli eivät vielä kotona. Painotan nyt sanaa VIELÄ. ;)

Tämä ihana keinuelefantti on vain pakko saada. Muutenkin Mamas&Papas-tuotteet miellyttävät kovasti silmääni. Hinta onneksi hillitsee armotonta haluani tilata heti äkkiä kaikki ihanuudet kotiini. :)


Saman valmistajan sarjaa oleva ihana musiikkilelu vaikkapa pinnasänkyyn. Voihan hyvin nähkääs olla, että vauvani herätessä yöllä hän päättääkin kuunnella lelunsa sulokasta sointua eikä herätäkään äitiään pikkunälän takia, vai mitä? ;) :D

Näitä ja paljon muita herkkuja saa tilattua ainakin täältä.


Nina


Ei kommentteja: