tiistai 5. helmikuuta 2013

Häämekon kaverit.

Nyt kun häämekko roikkuu morsiuspukuliikkeessä varattuna nimelläni, olen uskaltanut alkaa katsella myös asusteita pukua täydentämään. Ensimmäisenä mielessä, mitkäs muutkaan kuin kengät... ;) Hääpukunihan on melko klassinen tyyliltään, sellainen prinsessahörhelö <3, joten kenkäkavereiden pitäisi olla joko yksinkertaisen tyylikkäät tai sitten niissä voisi olla jokin juttu: väri, pinta tai kuvio. 

Selasin Brandoksen malliston läpi ja sieltä löytyi monta ihanaa kenkämallia. 

Bling-blingiä:
Värejä ja mielenkiintoisia kuvioita:

Kuvat lainattu Brandoksen nettisivuilta.

Pelkään vain, että jokaisessa kenkäparissa korko taitaa olla liian korkea. Tottahan toki näillä seisoo tunnin tai viisi, mutta entäs koooooko pitkän päivän? :/ Suunnittelin tosin varaavani hääjuhliin mukaan balleriinat yön pikkutunneille: kun korkkarit tuntuvat jo ikäviltä, niin voin sujauttaa jalkaani jotkin muut kengät eikä bileiden tarvitse vielä loppua... ;)

Eniten jäi himotuttamaan nuo Minna Parikat (edelleen...) ja Steve Maddenit. Oih. <3


Nina

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kenkiä!

Mulla ei kengät juurikaan puvun alta näkyneet ja tilasinkin brandosilta häämalliston ballerinat. :)

Neuvoisin valitsemaan kengät joita on mukava pitää koko päivän, koepitämään ja kävelemään kenkiä etukäteen.

T.Taas se sama jolla oli myös Elliksen puku

Marika kirjoitti...

Kelpuuttaisin melki kaikki nuo myös itselleni :) Ota ehdottomasti myös ne ballerinat. Itse valitsisin molemmat, sillä onhan nuo nyt niin makeita, että pakkohan noilla olisi kävellä vaikka kipeää tekisi kuinka ;)

Nina kirjoitti...

Kiitos vinkeistä! Kyllä sitä täytynee varmaan kärsiä upeiden kenkien vuoksi tunti pari... ;) Ja lepyytellä sitten rakkoisia jalkoja niillä balleriinoilla. Ja melkeinhän näitä pitää tilata kotiin sovitettavaksi, että tietää miltä tuntuu jalassa. Hääliikkeen omistaja vinkkasi, että sellaiset 10 cm korot voisivat olla justiinsa passelit pukuni kanssa. Sanoin siis, että olen kohtalaisen tottunut koroillakävelijä. :)