perjantai 31. tammikuuta 2014

Kevään miikkarit.

Pitkästä aikaa - tsau!

Haluaisin nyt jaaritella kaikkea maan ja taivaan väliltä, mutta yllätyttekö, jos kerron, että on vähän kiire, joten en ehdi?

No, en tosiaan ehdi. Pitää mennä lukemaan koulukirjoja Kloppisen viereen sohvalle. Se lueskelee siellä nimittäin omia kirjojansa, eikä nuku enää niitä päiväunia. No can do - jos se ei nuku, niin se ei vaan nuku.

Sen verran ajattelin kuitenkin tulla käymään, että kysyn teiltä, mitä te tykkäsitte Meandi:n kevätmallistosta? Hitti vai huti?

Minä petyin. Kloppinen sai ainoastaan hatun, jonka ajattelin mätsäävän kivasti Polarn O. Pyretin keltaisen kevättakin kanssa. Minä halusin harmaat yogat ja Jäpikkä sai muutaman setin lammas- ja pöllöversiona. No, eipä mene talous aivan kuralle, kun must have -herkkuja oli näin vähän.

kuvat: meandi.fi

Mukavaa viikonloppua!


Nina

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olin kanssa pettynyt! Jos olis tyttölapsia niin ne vaaleanpunaiset pöksyt missä kurkkii kissa taskussa olisin kotiuttanut, pojille ei ollut mitään kivaa. :(

Anonyymi kirjoitti...

Mä oon huomenna menossa me&i kutsuille, jännityksellä odotan mitä siellä on! Musta noi pöllö housut näyttää ihanille!
-Anu

Malla kirjoitti...

Petyin niihin aikuisten vaatteisiin, ihan kamalia suurin osa! Tytölle ostin keltaisen pöllöbodyn, Simo halusi autopaidan ja itselleni se poncho mekko. Kissapipo tais olla myös tytölle. Ehkä alesta voisi sitten jotain hommata.

Lindiz ~ Tutipuu kirjoitti...

uusi lukija ilmottautuu =))) tervetuloa meitä seuraamaan tutipuu2012.blogspot.fi

Nina kirjoitti...

Anonyymi: Minä olisin kanssa ehdottomasti ottanut kissoja, jos olisi typyköitä jaloissa pyörimässä. Hillittömän söpöt!

Anu: Minä taas ensinäkemältä ajattelin, että pöllöt ovat ihan kauheat, mutta mitä kauemmin niitä katseli, niin sitä enemmän ne halusi nähdä oman lapsen päällä... :D

Malla: Minäkään en lämmennyt naisten mallistoon en sitten yhtään. No, noita yoga-housuja ei vaan voi olla liikaa? ;)

Lindiz: Jee, tervetuloa remmiin! <3 Kävinkin jo kurkkimassa vähän blogiasi ja hyvältä näytti. ;) Teen lisää tuttavuutta, kun joskus, ehkä eläkeiässä, ehdin!