tiistai 7. toukokuuta 2013

Huopaa, soutaa...

Taas pukkaa hääaiheista postausta - häähössöä kammoksuvat, pahoittelen. Se häähössö ei kyllä suinkaan ole loppumaanpäin, vaan ehkäpä päinvastoin. Häät kun lähestyvät, niin tarvetta avautua ja kirjoittaa kaikesta hääaiheisesta varmastikin on.

Tällä kertaa pohdin taas jälleen kerran hääpäivän kenkiä. Sen verran olen nyt ottanut opikseni kanssamorsmaikuilta, että liian korkeat korot eivät ole järkevä ostos. Toinen kaasoni tuntee minut sen verran hyvin, että on jo kehottanut minua ottamaan jotkut vanhat korkkarit hääjuhliin mukaan, sillä kuitenkin tulen valitsemaan jotkut liian korkeat popot ja jalat huutavat hoosiannaa jo puolessa välissä juhlaa...

Mutta! Minäpä aion yllättää kaasoni ja valitsen korkokengät, joissa korko ei olisi niin huikea. Haluan nimittäin nauttia hääkengistäni koko päivän.

Mieli on muuttunut koron huikeuden lisäksi yleisessä ulkonäössäkin. Ensinhän nimittäin ajattelin ostavani häämekon kaveriksi kengät, jotka ovat todella näyttävät ja erikoiset. Sittemmin se mieli muuttui. Haluankin jotkit hempeät, valkoiset, vaaleat hääkengät. Kengät, joita voi käyttää tasan sen kerran.

Ja Brandokseltahan löytyi useampikin ihanan hempeä pari:

Menbur: 03843


Menbur: 042040


Menbur: Adela


Perfect: Victoria


Perfect: Marylin


Menbur: Laura


Perfect: Nicola


Perfect: Laura


Menbur: Zulia


Menbur: Kaila


Wildflower Bridal: Chardon

Kuvat brandos.com

Mukana oikein klassisiakin malleja, voitteko kuvitella. Näistä moni malli iskee sydämeen ihan hurjasti - miten osaan valita? Kaikkia en nimittäin voi tilata, loppusumma kassalla näyttää nyt 1150,00 €. Ukkokullan mielestä vähän liikaa, kun kyse on hääkengistä.

Mitkä parit sukelsivat teidän sydämienne syövereihin?


Nina

6 kommenttia:

Emmm kirjoitti...

Noi toiset on NAM! :-)

Nina kirjoitti...

No niin on! :D Mun lempparit noista myöskin...

Ennibahi kirjoitti...

Oh Victoria, Zulia ja Adela! Aivan ihania kenkiä! :D

Nina kirjoitti...

No eikö?! Ette tajua kuinka vaikeaa oli valita kolme paria (Ukkokullan mielestä kohtuullinen määrä) kotiin sovitukseen... :D

Ennibahi kirjoitti...

Ja katoin noi nimet väärältä puoöelta kuvaa eli tarkotin niitä kenkiä kun on noiden nimien yläpuolella! ::D

Nina kirjoitti...

:)