torstai 20. kesäkuuta 2013

Askartelujen aikaansaannoksia.

Minä, ja näköjään myös Ukkokulta, olemme sellaisia tekijöitä, että asiat tehdään, kun kiire alkaa näkyä horisontissa. Minä myönnän olleeni tällainen viime tinkaan -tekijä ihan aina - yläasteella tehtävän palautusta edeltävän päivän iltana otin romaanin käteen ja mietin, että jaa, tää tarttis referoida ja esitellä luokalle noin 12 tunnin kuluttua... :D

Hääaskarteluja olen kyllä miettinyt, vatvonut, harkinnut sekä suunnitellut vuoden päivät, mutta vasta näin kuukautta ennen häitä alkaa tapahtua jotain konkreettista. Ehkä sanonta "hyvin suunniteltu on puoliksi tehty" pitää paikkansa. Meille muodostui kaiken pöhinän keskellä yhtäkkiä sangen selkeä visio ja linja meidän häistämme. Ja nyt sitten toteutellaan. Palan halusta esitellä teillekin kättemme aikaansaannoksia:

Ensimmäisenä karkkibuffetin pussit. Huom: Ukkokulta askarteli rusetit! Minä vain pikkiriikkisen muotoilin niiden mallia... ;)

Karkkipusseista tuli niiiiiin somat - olimme (ja olemme tietty edelleen) kovin tyytyväisiä. 

Pöytänumerot me päätimme toteuttaa näin:


Pöytäkartta rakentuu kahdesta tällaisestä kehysryppäästä, jotka laitetaan päällekkäin lautaseinään:


Pöytäkartan inspiraationahan toimivat nämä jo kertaalleen nähdyt, jostain pöllityt ihanat kuvat:


Kehyksiä ja tekstejä hyödynnetään kaiken kaikkiaan juhlapaikan koristelussa. Alla lahjapöydän kyltti sekä baaritiskille kyltti booliastian ja valkoisten sinkkivatien sekaan:


Seuraavaksi onkin ohjelmassa paikkakorttien askartelua, eli pitsin nypläämistä, helmiä ja timantteja... ;)


Lämpöistä ja letkeää juhannusta!


Nina

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Et usko minkä hääkuumeen olet tartuttanut! Ajateltiin miehen kanssa että odotellaan siihen että poika on ainakin pari vuotias, mutta.. Olisihan hän ensikesänä jo 1,5 vuotta! :D Saattaa olla että tämä kihlattu haluaakin sanoa tahdon jo ensi kesänä..

Anonyymi kirjoitti...

Ihan mielettömän kauniit ja kivan näköiset häät teille tulee! Tuo maalaisromantiikka niin hivelee mun silmää ja mieltä :)

Tykkään sun blogista muutenkin todella paljon. Virkistävää, kun kerrankin joku uskaltaa sanoa asiat niinkuin ne on ilman ujosteluja ja kaunisteluja. Pidä tämä tyyli! :)
Mukavaa juhannusta teille!

Susa

Nina kirjoitti...

Anonyymi: :D <3 Ihania hääjärjestely- ja suunnitteluhetkiä tulevalle morsiolle! ;)

Susa: Kiitos kaunis kommentista - tulipas hyvä mieli. <3 Kiva, että tykkäät! Yritän pysyä tyylilleni uskollisena. :) Mukavia juhannussunnuntain rippeita sinnekin!

Laura kirjoitti...

Oi että teen häistä tulee kyllä upeat näiden kuvien perusteella mitä oot tänne laittanu :) oisko mahdollista,( kun itsekkin olisi tarkoitus naimisiin mennä kunhan säästötili napsahtaa tietystä summasta) niin laittaa jotain suuntaa antavaa budjetti -postausta? Ja mitä määriä juomia, ruokaa yms ootte laskenut henkeä kohden ?

Nina kirjoitti...

Kiitos, toivottavasti lopputulos on justiinsa sellainen kuin mitä olen suunnitellut! Tai parempi. ;)

Budjetti-postausta voin ilman muuta tehdä! Maltatko odottaa reilun kuukauden, silloin pystyisin nimittäin kertomaan kuluneet eurot senttien tarkkuudella? Toki voin erikseen tehdä budjetti-postauksen ja sitten jälkeenpäin postauksen, että paljonko rahaa lopulta paloi (ja miten paljon mihinkin) sekä paljastaa paljonko juomaa kului. :)

Laura kirjoitti...

Oi ihanaa kiitos, maltan kyllä odottaakin :))

Jenni kirjoitti...

Mistä tuo ihana koristeellinen valkoinen kehys on? Tuo jossa noita "kiemuroita"