keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Hääostoksia.

Häät sitä, häät tätä. Kuvaa viime aikojen postausten luonnetta sekä pääkoppani sisältöä. ONNEKSI en joudu tekemään palkkatyötä tai opiskelemaan - aivojeni kapasiteetista ei nimittäin lohkeaisi ylimääräistä nyt millekään muulle. On oikeastaan aika nautinnollista, että äitiyslomaillessa voin heittäytyä häämaailmaan joka hetki. ;)

Minulla on ensi viikon maanantaina häämekkoni korjaussovitus, ja siellähän pitää luonnollisesti olla hääpäivänä käytettävät alusvaatteet sekä kengät mukana. Minä sitten ihan jo eilen löysin nämä etsimäni asiat... Pitkän aikaahan olin jo esimerkiksi kenkiä kuikuillut, mutta kaikki sovittamani kengät ovat olleet jotenkin ihan kumman surkeita jalassa. Tai sitten vika on korvieni välissä, kun en ole tottunut viime vuosina juurikaan koroilla enää kulkemaan. Jumalaton raskausvatsa ei minulla ainakaan houkuttanut käyttämään 15 sentin piikkikorkoja?

Rakastan kyllä ylikaiken korkeita korkoja (hyllyllä ainakin, jos en jaloissa), mutta sen verran järki meikäläisen päätä sentään pakottaa, että ymmärrän joutuvani seisomaan ja olemaan näillä kengillä mahdollisesti noin 12 tuntia. Ellen enemmänkin. Ymmärrän myös, että hääjuhlapaikkamme on landella, joten koroilla lonksutan menemään epätasaisella lankkulattialla sekä nurmella. Korkeat korot olisivat siis niin epic fail kuin vain voi olla. Etsiskelin siis suosiolla sellaisia 5-8 cm korkoja.

Pyörin koko kauppakeskuksen kaupat läpi, löytämättä mitään. Valikoima oli tajuttoman surkea ja mietin, että mistä muut morsmaikut oikein löytävät kenkänsä. Lopulta ajoin keskustaan hääpukuliikkeisiin, sillä voisi kuvitella, että sieltä jos jostain löytyy yllin kyllin valkoisia korkkareita ja niiden olisi pakko olla superhyviä ja pehmoisia jalkaan. No, totuus oli vähän toinen: ei niitä kenkiä niissäkään liikkeissä kymmeniä pareja ollut, eivätkä ne kyllä olleet sen parempia jalkaankaan. Onneksi kuitenkin hääpukuliikkeestä löysin NE kengät:


Tykkään näistä kengistä, ne ovat mielestäni kauniit ja ne olivat jalassakin aika mukavat, mutta mitään "wwaaaaauuuhh, pakko saada noi!" -reaktiota ne eivät saaneet aikaan. Ensimmäisenä ne ottivat silmään hyllyssä sentään. Ostopäätökseen vaikutti eniten se, että nämä ostamani kengät näyttävät laadukkailta ja arvokkailta. Sitä ne kyllä olivatkin: 129 €. Ja minusta häät ovat, etenkin morsiammelle, juhlava juhla, joten asusteiden pitää näyttää juhlavilta ja laadukkailta. Ainut asia, mikä kengissä vähän mietityttää, on niiden simppeli ulkonäkö. Ostin varmuuden vuoksi liimattavia helmiä ja timantteja, joilla voisin tuunata vaikkapa kengistä korot, mutta toisaalta hirvittää, että itse askartelemalla vain pilaan kalliit, tyylikkäät kengät... Saapa nähdä, että mitä teen vai teenkö mitään.

Sama juttu tapahtui alusvaatteiden kanssa. Joka helkatin kaupan kolkka oli pyöräytetty ympäri ja tyhjällä tuloksella. Lopulta oli mentävä sinne Changeen. Kalliiseen alusvaateliikkeeseen. En ole siis koskaan maksanut rintaliiveistä 30 euroa enempää. Miksi tarvitsisi - kokoni kun on se perinteinen B, niin ne perus Lindex-liivit tukevat juuri sopivasti. Nyt sitten pulitin ihan ok rintaliiveistä ja ihan ok kalsareista miltei 80 euroa. Huoh! Mutta minkäs teet - muualta ei oikean mallisia liivejä löytynyt ja ne oli pakko ostaa. Tililtä kadonneita euroja on turha siis enää surra...


Sokoksella pyöriessäni ajattelin ostaa sukkiksetkin jo valmiiksi. Onpa sitten nekin kaapissa odottamassa eikä niitäkään tarvitse enää etsiä. En osannut päättää, että otanko tavalliset sukkikset vai stay upit, joten otin molemmat. Mukaan tarttui myös ns. häätuoksu. Kyllä, mikä turhakkeiden turhake sekin, mutta minun vanha tuoksuni on juuri sopivasti loppumassa, joten häitä varten ostin uutta hajuvettä. Ihastuin suunnattomasti Burberryn Body Tender -tuoksuun - se oli yhtä aikaa raikas sekä houkuttelevan makea. Juuri täydellinen. Tekisi mieli ottaa se jo heti käyttöön, mutta jätetään se(kin) ekstra sinne hääpäivään odottamaan. ;)Morsian alkaisi siis olla aika valmis. Enää pitää vain vaihdattaa korkokenkiin korkolaput ja ostaa kantapäihin sellaiset kumit, etteivät kengät alussa lonksu jaloissa. Kosmetiikkaosastolla pitää sen verran pyörähtää, että ostan huulikiiltoa ja puuteria. Se on sitten siinä. Morsiammen asusteiden ostelu. En ainakaan äkkiseltään keksi, että mitä muuta sitä saattaisi tarvita... 

Keksittekö te? :D


Nina

Ps. Tänään me mennään noutamaan sormukset! <3 Olen niin innoissani, että miten kaiverrukset on tehty ja miltä kihlamme näyttävät, kun ne on nyt pienennetty ja fiksattu kiiltäviksi. 

Ei kommentteja: