keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Popupshop-ostoksia ja Molo-haaveita

Taas pukkaisi postausta lempiaiheestani: lastenvaatteista. En muuten tajua, miten tässä näin kävi. Minä, joka rakastin vaatteita, siis aikuisten vaatteita, kuljen nykyään last season -kamppeissa, mutta jumaleeri - mukuloiden kamppeet ovat aivan vimpan päälle. Tästä varoiteltiin, muistan, mutta että ihan oikeesti tässä kävi näin?! No, lohduttaudun ajatuksella, että viimeistään sitten, kun palaan työelämään, JOUDUN shoppailemaan oman vaatekaappini pullolleen.

Takaisin asiaan: vihjasinkin eräässä postauksessa, että postiin on näinä päivinä ilmestymässä paketti, jossa on - yllätys yllätys - lapsille vaatetta. Monikossa siksi, että menin tilaamaan minulle entuudestaan tuntematonta merkkiä enkä ollut aivan varma koosta. Mutta miten hyvä, että on lapset vuoden ikäerolla: jos on toiselle yllättäin liian pieni, niin ovat pienemmälle just hyvät! :D


Se mystinen, minulle uusi merkki on siis Popupshop. Olen ihastellut näitä muissa blogeissa ja Babyshopin Mid Season Sale innosti pikkualella testaamaan. Babyshop on muuten pirullinen nettikauppa - siellä olisi erittäin helppoa tehdä henkilökohtainen konkurssi. No, tällä kertaa konkurssi ja siitä seuraava mahdollinen aviokriisi vältettiin ja ostoskoriin päätyivät "vain" yöpuku ja baggy legginsit. Ihastuin heti: materiaali on ihanan pehmeää ja noin äkkiseltään tuntuisi melkoisen laadukkaalta. Ja tuo pingviini-yöpuku - voisiko söpömpää olla?! Etenkin kun olen repinyt hiuksia päästä kammottavien autot-yöpukujen viidakossa enkä vaan halua sellaisiin rahojani upottaa. Valitsin kooksi 2-3 years ja se oli aivan nappivalinta Jäpikälle, joka käyttää kokoa 92. Vaatteet sopivat hyvin päälle, mutta etenkin baggy leggareissa kasvuvaraa on sopivasti, etteivät jää ensi viikolla pieneksi.


Toivotaan, että nämä ovat yhtä ihastuttavat myös käytössä, eli kestävät käyttöä ja pesua. <3

Lastenvaate-shoppailuille ei ole näkyvissä lähiaikoina loppua, sillä kyllä, Kloppiselta uupuu aina vain talvihaalari. Olen yrittänyt metsästää haalaria käytettynä ja yhden jo ostinkin, mutta se oli livenä jotenkin niin tyttö-väri, että haalari oli pakko laittaa eteenpäin. Sittemmin olen empinyt ja harkinnut, ja aina vain ollaan ilman. Jäpikälle ostin käytettynä keltaisen Molon Polaris haalarin ja Moloa harkitsen vakavasti myös Kloppiselle. Cracker Crust -sävy ihastuttaa ja erityisesti Blueprint-sävyn asusteihin yhdistettynä! Vai mitä sanotte?

Kuvat lainattu Punavuoren peikon nettisivuilta.

Joko teillä on talvihaalari-hankinnat tehty? Mihin päädyitte? Vai onko muita Maija Myöhäsiä? Vai alennusten kärkkyjiä? Hmmm? ;)


Nina

2 kommenttia:

Delusion kirjoitti...

Meillä on tytöllä viime vuoden Mini Rodinin pandahaalari <3 Mut kauhukseni huomasin sovittaessa, että se on täysin sopiva nyt. ALKUTALVESTA... .__. Eli tässähän pääsee vielä haalariostoksille mitä ilmeisemmin. Tämän lisäksi typyllä on viime vuoden Molon pyxis panther takki (löysin laputettuna huokeaan hintaan nettikirpalta). Sain alle kympillä takille kaveriksi hyväkuntoiset Icepeakin mustat toppahousut mut niissä ei oo jalkalenkkejä (ei kuulu edes olla), joten uudet housut etsinnässä.

Kuopukselle (7kk) on Kapphallin musta tähtihaalari, mut sekin on just sopiva nyt... :D Eli pojulle tarttee ostaa uusi. Ajattelin löytää käytettynä Molon tai Ticketin haalarin, en viitsi rattaissa istuvalle ostaa uutta.

Ihan kiva asusteiden kanssa tuo molon haalari, en vaan itse henkilökohtaisesti tykkää ruskeasta. Mutta keltainen <3 Sopiiko hyvin pojalle?

Nina kirjoitti...

Auts, pääset siis todellakin vielä shoppailemaan haalareita :D

Keltainen sopii minusta aivan erinomaisesti pojalle. Tosin minä taidan suhtautua aika neutraalisti väreihin ylipäätään, että en näe keltaista ollenkaan tyttövärinä. :) Eiköhän keltainen Molon haalari eksy vielä kuvina blogiinkin, kun talvi kunnolla saapuu tänne eteläänkin!