torstai 9. lokakuuta 2014

Pihaihastus

Yksi asia, johon ihastuimme Ukkokullan kanssa välittömästi käydessämme katsomassa nykyistä taloamme, oli piha ja sen idyllinen tyyli. On kuin astuisi ajassa aavistuksen taaksepäin - tai ainakin mummolaan tai kesämökille. Pihassa on vanhoja 40-luvun piharakennuksia, vanhoja puita ja ihana vehreä puutarha.Silmä ja sielu lepää. Vasta nyt voin käsi sydämellä sanoa, että nautin ulkoilusta poikien kanssa. Olenhan nyt omalla pihalla ja haaveilen jo tulevan kevään istutuksista. Ehkä vähän jouluvaloista ja lyhtyjen asettelustakin. Voin istahtaa penkille, vaikka kahvikuppi kädessä ja vain nauttia näkemästäni. Tunnen valtavaa onnellisuuden tunnetta nimenomaan meidän pihalla. <3

Myös Kloppinen ja Jäpikkä ottavat pihasta sekä koska vain -pihallemenosta kaiken irti. He juoksevat ympäriinsä ja möyrivät maassa. Ihmettelevät erilaisia puita, erilaisia kasveja, piharakennuksia. Lainkaan yleisiä leikkipuistoja dissaamatta - kyllä oma piha on IHANA! Tää on niin mun juttu - ei väkisin väännettyjä keskusteluja päivästä toiseen toisten perheiden kanssa, ei paikallaan istuskelua, vaan omaa rauhaa ja omia pihahommia. Ehkä musta on kehittymässä hyvää vauhtia erakko?


Nina

5 kommenttia:

Malla kirjoitti...

Ihana!!

Elina kirjoitti...

Upealta näyttää!

Anonyymi kirjoitti...

Aivan upea! Wau! Iskee kauhea pihakateus.

T. Vielä kaksi vuotta rivarissa :D

Jenni Heinonen kirjoitti...

Terveisiä toiselta puutarhahullulta!
On todellakin idyllisen näköinen piha teillä.
Vielä kun kerkiää, niin isket pari laatikollista tulppaaneja ja
muita kevätsipuleita maahan, niin saat nauttia niistä keväällä.
Ja puita ja pensaita kannattaa istuttaa syksyllä ja ja ja...
Oma piha on parasta ja erakot rulettaa!

Nina kirjoitti...

Iiiks, kiitos ihanista kommenteista! <3 Oma piha tekee kyllä gutaa, kun on aikansa asustellut rivareissa. Kyllä se siitä. ;)

Ja oi mikä idea nuo tulppaanit! En olisi edes tullut moista ajatelleeksi. Pitää varmaan oikein googlettaa enemmän tietoa, ettei mene aivan reisille meikämannekiinin ekat tulppaani-istutukset. Sun pitää Jenni perustaa puutarha-blogi - mä tuun heti lukijaksi! :D Go erakot go!