maanantai 27. lokakuuta 2014

Onnea on...


...PYYKINPESU!

Voi taivas, kuinka olenkaan kaivannut tuota pyykinpesukoneen hurinaa ja puhtaan pyykin tuoksua. Ja ennen kaikkea sitä, että päälle on laittaa puhdasta vaatetta. Olen liioittelematta ollut 1,5 viikkoa pesemättä pyykkiä, koska itsepäisenä, korjaan päättäväisenä, päätin, että seuraavat pyykit pestään kotona enkä aio raijata enää säkillistäkään mummolaan. Voitte kuvitella, että pyykkiä on kertynyt aika infernaalinen kasa... Mutta eilen se asennettiin: ystäväni pyykinpesukone. Ja tuolla se ihanasti kehrää kylppärissä jo toista kertaa. <3

Kylppärikin on viimeistelyä ja sähkäriä vaille valmis. (JESJESJESJES!) Viikonloppuna laattamies asensi vikat laatat paikoilleen ja Ukkokulta isäni kanssa asensi seinä- sekä kattopaneelin paikoilleen. Käteviltä miehiltä onnistui asentaa myös suihkuseinät paikoilleen. Huomenna tiistaina kylppäriin tulee vielä kaappi ja laatikostot, sähköt laitetaan kondikseen ja ihana valaisinkin toivottavasti asennetaan paikoilleen.


Onnea on ylipäätään toimiva, käytössä oleva kylpyhuone ja vessa. Kun on ollut ilman molempia kuukauden päivät, niitä osaa kummasti arvostaa taas.

Sitten onnea on tietysti shoppailu. Shoppailu eritoten silloin, kun saa ostettua jotain sellaista, mitä on aikansa himoinnut ja etsinyt. Minulle nämä tarkoittivat tällä kertaa Gugguun mustaa tuubihuivia Jäpikälle sekä Mini Rodinin voimamies-printtejä Kloppiselle.Hyvää alkanutta viikkoa!


Nina

2 kommenttia:

Leena Karjalainen kirjoitti...

Voin kuvitella pyykkivuoren koon. Tuntuu että jos olen 2 päivää pyykkämättä niin jo sekin aika täyttää pyykkikopat.

Nina kirjoitti...

Sama juttu - siispä vieläkin pesen joka päivä aamusta iltaan pyykkiä eikä loppua näy... Huoh! :D