tiistai 20. marraskuuta 2012

Äidin uusi paras ystävä.

Siinä kun miehet nimeävät automobiilinsa Liisuksi, niin minä annoin hälle nimen Carmen. Nimi tulee siitä, kun olen aina Ukkokullalle hokenut, että sitten kun ollaan rikkaita, niin saanhan minä meksikolaisen sisäkön ja saanhan minä nimetä sen Carmeniksi, saanhan. No, tässä se on - tämän mamman uusi bästis, Carmen:Luulet pärjääväsi normaali-imurilla, mutta odotas vain, kun pienestä vauvastasi kehkeytyy taapero, joka osaa ja haluaa syödä itse. Esimerkiksi leipää. Voi pyhä Sulevi sitä sotkua. Aikani keräsin käsin leivänmurusia, kunnes tuli seinä vastaan ja ilmoitin mitä ystävällisimmin Ukkokullalle, että jos perkele meille ei tule sellaista isoa rikkaimuria, niin vittu nää muruset saa mun puolesta jäädä tähän, kunnes osaavat kävellä itse pois. Ukkokulta sitten mitä ystävällisimmin tuli töistä eräs päivä tämä vekotin kainalossaan. Sydänsydänsydän.

Tässä Electroluxin Ergorapidossa ei ole siis johtoa, vaan mukana on tuollainen laturi, jossa imuria säilytetään. Niinpä tuo masiina on aina heti käyttövalmis. Soveltuu siis erinomaisesti meille - kaikkihetimullenyt -sukupolven edustajille. Akku muistaakseni kestää sen verran hyväsesti, että sillä imuroisi milteipä koko kämpän. Minä olen toistaiseksi imuroinut tällä vain niitä leivän ja ruuan murusia sekä kaiken maailman pikkuroskia sieltä täältä. Lisäiloa elämään tuo mukana oleva rikkaimuri, jolla voi imuroida murut syöttötuolista sekä pöydiltä.

Ah, ihana vehje. Ihana Carmen. Tällainen pitäisi ehdottomasti lisätä äitiyspakkaukseen, sillä ilman tätä ET selviä.


Nina

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Se on nyt laitettava viestiä Kelaan, että Carmen pakkaukseen ;-) Minäkin olen suunnitellut tuollaisen hankintaa. Ihana mies sinulla!
Tiina

Nina kirjoitti...

:)