lauantai 3. marraskuuta 2012

Haikaran heipat!
Jäpikkä on syntynyt siis maailmaan! <3

Maanantaina synnytys siis käynnistettiin ja klo 16.29 saimme ihanan, täysien kymppien nyytin syliin. Täydellisen kaunis, tummahiuksinen pieni poika syntyi mitä miehisimmin mitoin 52,5 cm ja 4360 g. Kyllä, minullakin sydän jätti lyömättä kerran pari, kun kätilö sanoi pojan painon ääneen. Aamullahan nimittäin lääkäri arvioi painoksi 3980 g... Ja siitäkin painosta olin kauhuissani eikä itku ollut kaukana, kun vedin seksikkäitä sairaalakalsareita päälle.

No, lisää synnytyksestä, lääkäristä, imetyksestä, sairaala-ajasta, Jäpikästä, Kloppisesta ja meidän arjesta tulossa heti, kun saadaan se meidän arki jotenkin pyörimään. Kova into olisi kaikesta kirjoittaa, vielä kun ne asiat ovat tuoreessa muistissa, mutta jotenkin päivästä loppuu tunnit kesken. Ja jälkikasvujen syöttäminen menee nyt ehkä tärkeysjärjestyksessä nipin napin bloggailun ohi.

Mutta niin vain siitä pelottavasta synnytyksestä selvittiin hengissä! Se on nyt ohi! Ihanaa!


Nina

9 kommenttia:

T kirjoitti...

Hei, ihanaa onnea =) -Tiia-

Anonyymi kirjoitti...

Onnea, onnea!! Eikä mennyt monta päivää!
Tiina

Veera kirjoitti...

Onnea! :)

enma kirjoitti...

Hirmuisesti onnea!! :)

Anonyymi kirjoitti...

Onnea. :) Jään innolla odottelemaan sun kirjoituksia :)

Malla kirjoitti...

Paljon onnea!

Anonyymi kirjoitti...

paljon paljon onnea teille kaikille <3 oon sun vakkarilukija,mutta vähäinen kommentoija. käyn usein puhelimella netissä ja toi todista ettet ole robotti on niin pienenä siinä, että mahdotonta saada selvää. Nyt oli pakko tulla antamaan ääntä kuitenkin tyypin tulon johdosta!!

Nina kirjoitti...

Ihanaa, kiitos kaunis kommenteista ja onnitteluista! <3

-Mrs P- kirjoitti...

Ei vitsi, oon ihan olu blogihiljaisuudessa!! Onnea ihan hirmuisesti!!!