torstai 22. marraskuuta 2012

Jotain niin ihanaa.

Niin, se tunne, kun näet jotain niin ihanaa ja tiedät, että se on pakko saada. Oli se sitten kuinka tarpeetonta, kallista ja järjetöntä tahansa. Vietti vie ja Posti tuo. Näin se menee mulla. Meneekö sulla?

Näin nimittäin huuto.netissä Lundmyr of Swedenin älyttömän ihanan haalarin koossa Jäpikkä enkä voinut olla huutamatta sitä, vaikkei Jäpikkä todellakaan mitään haalaria tarvitse. Oli taas homma selittää Ukkokullalle MIKSI me tarvitsemme Jäpikälle haalarin, joka maksaa käytettynä 57 euroa ja mitä me emme oikeastaan edes tarvitse.


Samaa sarjaa oli myös tuon Lindexin pipon ostaminen. Piti ostaa se koossa Jäpikkä, mutta koska sitä ei ollut kuin koossa Kloppinen, niin sitten piti tietenkin ostaa se. Kloppisellahan pipoja on kaikissa eri materiaaleissa ja väreissä, eikä hän tätä todellakaan olisi tarvinnut, mutta kun tää on niiiiin söpis. Jäpikälle pitää metsästää siis aina vaan sitä pipoa. Että mätsää kato tohon haalariin.


Ja aina vaan toi Ukkokulta tahtoo mennä mun kanssa naimisiin. <3


Nina

Ps. Pääsinkin eilen hehkuttamasta hyvin nukkuvaa Jäpikkää. Viime yönä junnu näytti taivaan vallat ja herätti tätä äiskää öö, tunnin kahden välein. Miau sille. Nyt maistuu sumppi.

Ei kommentteja: