perjantai 16. marraskuuta 2012

Jumpsuitteja!

Mihin ne ovat hävinneet mallistoista? Tai saattaahan niitä olla yksi kaksi per sesonki, mutta hetki sitten niitä oli miljardilla eri kuosilla ja vähintään yhtä monessa eri koossa? Olenko minä siis out? Puen lapseni epätrendikkäästi? Pojat ovat niiiiiin last season? Ääää? Mutta kun ne ovat niin mahtavia ja käteviä! <3

Ja minun silmään hienoja. Ja Ukkokullan on niin mahdottoman helppoa pukea jätkiä, kun yhdessä rievussa on sekä paita että housut. Lisää joukkoon vain sukat -tyyliin. Jumpsuitteja olen metsästänyt viime viikot sitten netistä käytettynä. Ja hyviä diilejä olen tehnyt - yhtäkään nukkavierua ei ole Posti-Pate kotiin vielä tuonut. Pelkäsin nimittäin menettäneeni ne viimeisetkin järkeni rippeet, kun maksoin alla olevasta vihreästä jumpsuitista 15 €. Eli paljon. Käytetystä vaatteesta. Haloo. Mutta onneksi tuo jumppis oli ihan hyperhyvässä kunnossa, joten ei tullut harmitusta. Jäpikkäkin sai ihan törkeän pehmoisen ja ihanaisen jumppiksen, kuulokkeineen päivineen. Tästä maksoin 7 €.Mutta tiedättekös mistä bongasin makeita jumppiksia? Ellokselta! Olen aina jotenkin pitänyt Elloksen vaatteita, ainakin naisten, jotenkin vähän juntteina ja tylsinä, mutta ainakin vauvojen vaatteissa oli vaikka mitä kivaa. Kuten näitä jumppiksia. Kloppiselle tilasinkin jo tämän mustan:


Ja tulossa ovat nämä kaksi. Jäpikälle puolestaan:


Ja mitenkään liittymättä jumppiksiin mieleni tekisi myös näitä tähti-ihanuuksia. Jäpikälle taas kerran. Eihän se kuopus kledjuja tarttisi, mutta kun... 


Nämä kuvat pöllitty siis luonnollisesti Elloksen nettisivuilta.

Työn alla on postausta taas meidän arjesta, joka muuten alkaa jo sujua omalla painollaan, mutta siitä romaaninpätkää ensi viikolla.

Mukavaa viikonloppua! <3


Nina

3 kommenttia:

Piia kirjoitti...

Tosi kivan näköisiä jumpsuitteja, ne on kyllä melkoisen käteviä vaatteita!

T kirjoitti...

Lindexiltä (myös nettikaupasta) löytyy tollanen aika edukas haalari:

http://www.lindex.com/fi/lapset/baby-44-86-cm/6874676/Haalari/?styleId=33577648

Nina kirjoitti...

Piia: Niinpä. Me ollaan käytetty jumppiksia näin "kylmään aikaan" sisävaatteena ja viime keväänä kevyenä päällihaalarina sisävaatteiden päällä. Eli siis superkäteviä! :)

T: Kiitti vinkistä! :)