maanantai 19. marraskuuta 2012

Haastetta lukijoille.

Olen haastettu. Kiitos siitä Enma! <3

Tässä pienessä haasteessa on kyse löytää uusia blogeja ja auttaa niitä, joilla on vähemmän kuin 200 seuraajaa.
Jokainen joka tämän haasteen saa / tekee, tulee laittaa 11 asiaa itsestään.
Heidän on myös vastattava 11 kysymykseen, jotka haasteen haastaja on sinulle asettanut.
Sinun on myös luotava 11 kysymystä seuraaville haastettaville.
Ja lopuksi sitten, on valittava 11 bloggaajaa, joilla on alle 200 seuraajaa ja haastaa heidät, ja mennä heidän blogeihinsa kertomaan tästä haasteesta omassa blogissaan.

11 asiaa itsestäni:
1. Inhoan pahoja hajuja, kuten pilaantuneen ruuan tai hien hajua. Maailmani vähintään kaatuu, jos kodissani haisee ja en voi levätä ennen kuin olen kartoittanut pahan hajun lähteen ja eliminoinut sen.
2. Pelkään kaikkia ötököitä ja ne myös inhottavat minua suuresti. Kärpänen saattaa viedä ruokahaluni ja tätä Ukkokullan on kovin vaikea käsittää. Vaikeaa sitä on itsekään käsittää, mutta näin on näppylät.
3. Rakastan sisustamista ja jatkuvasti minulla onkin käynnissä projektia toisen perään.
4. Tällä hetkellä on sellainen olo, että saattaisin haluta sen kolmannenkin lapsen. Mutta en todellakaan tähän samaan syssyyn, vaan lapsenteosta aion pitää väliä ainakin pari vuotta.
5. Meinasin saada slaagin, kun ihan piruuttani päätin sovittaa vanhoja farkkujani ja ne ihanat reikäiset farkut, jotka eivät Kloppisen jälkeen menneet koskaan päälle, mahtuivat päälle! EI-VOI-OLLA-TOTTA! Mitä tää on? En valita, ei sillä.
6. Odotan joulua ihan hullun lailla. Rakastan sitä ruokaa, herkkuja, lahjojen ostamista ja niiden paketoimista, kaikkea tv-hömppää, joululauluja jne jne jne jne.
7. Olen laiskistunut kotiäitinä siihen malliin, että toisinaan paluu koulun penkille ja työelämään tuntuvat aivan utopistiselta.
8. Vanhempani ärsyttävät minua jostain ihmeen syystä tällä hetkellä aivan jumalattomasti. Niille tekisi mieli vain kiukutella. Onko jostain iskenyt myöhäispuberteetti tai jotain? 
9. Vaadin liikaa itseltäni ja muilta. Kaiken pitää olla liian täydellistä, päässäni. Ja en koskaan tule pääsemään siihen täydellisyyteen, jota tavoittelen, ja se vituttaa. Aika järjetöntä. 
10. Rakastun päivä päivältä tulisemmin meidän kuopukseen, Jäpikkään. Hän on päivä päivältä silmissäni suloisempi ja ihanampi, rakkaampi. Vaikka jo synnytyssalissa oma vauva tuntui ihanalta, ei se tälläkään kertaa ollut mitään superlove-tykitystä ensi silmäyksellä. Voiko se sellaista ollakaan, ihan oikeasti, kenelläkään? Jotenkin vähän vaikea uskoa. Anteeksi vain.


Näitä kysyttiin minulta:
1. Mitä arvostat itsessäsi? 

Uskomattoman vaikea kysymys, mietin tähän vastausta valehtelematta kolme päivää. Ehkä sellaista piirrettä itsessäni, että osaan ottaa ihmiset hyvin huomioon. Kohtelen (yleensä) kaikkia hyvin ja kunnioittavasti. Olen luonteeltani ystävällinen.
2. Millä sävyillä kotisi on sisustettu? 

Valkoisella, mustalla, ruskealla, kullalla, hopealla ja harmaalla.
3. Mukavin ruoka kokata? 

Olen aika surkimus kokki ja kun Ukkokulta siinä hommassa loistaa, niin useimmiten hän onkin se, joka meillä kokkaa. Kanakastikkeita ja pastaa tykkään tehdä ehkä eniten (siksi että ovat niin helppoja ja nopeita tehdä, kröhöm).
4. Lehti vai kirja? 

Lehti. Mielenkiinto pysyy mukavasti yllä, kun voi pomppia aropupun lailla jutusta toiseen.
5. Paras kauneusvinkkisi? 

Hmmm... Kulmakarvat saa pysymään aisoissa hiuslakalla? Itse laitan ensin siveltimellä kulmiin väriä ja sitten kastan pumpulipuikon hiuslakkaan ja vetäisen sillä kevyesti sojottavia karvoja haluamaani ilmansuuntaan. En toki tiedä, että paljonko jotain supermyrkyllisiä kemikaaleja pääsee täten imeytymään aivoihin. Ilmankos näenkin niitä My Little Poneja hyppelevän meidän takapihalla...
6. Asia josta olet tällä hetkellä eniten onnellinen (mahdollisia lapsia lukuunottamatta)?

Tekisi mieli sanoa, että Ukkokulta, mutta onko se liian liikkis vastaus? Kun kerran lapsia ei voi sanoa.
7. Ahdas vai korkea paikka? 

Yyyyh, ei kumpikaan...??! Jos on ihan pakko valita, niin ahdas kai.
8. Lempikukkasi? 

Tällä hetkellä eniten ihastuttaa pioni.
9. Minkä ikäisenä muutit pois vanhemman/vanhempien luota? 

19-vuotiaana. En olisi silloin välttämättä vielä muuttanut, jollei olisi tullut puoli-ilmaista loistokämppää tyrkylle ja ollut duunipaikkaa.
10. Tulevaisuuden suunnitelmasi? 

Aion yrittää luoda uraa ja tavoitteena on tietysti myös loistaa siinä. Unelmissa on ihana kaunis omakotitalo sekä kesämökki meren rannalla. Ehkäpä mukana on myös se kolmas lapsi. Niin ja Ukkokulta, jonka kanssa olemme toivottavasti onnellisesti yhdessä, avioparina. Olla savuton mutsi.

Minä puolestaan haastan tähän kaikki bloggaavat lukijani, joilla kriteerit täyttyvät eli ei ole liikaa lukijoita. ;)

Ja kysyn teiltä haastetuilta, että:

1. Ärsyttävin neuvo lapsenkasvatuksessa, jonka olet saanut?
2. Päivän paras hetki?
3. Mitä lapsesi on sinulta perinyt?
4. Tv-ohjelma, joka on pakko nähdä?
5. Kumman kaa olisit mieluummin: Lauri Tähkän vai Sauli Niinistön?
6. Kumpi: kolmas käsi vai toinen pari käsiä?
7. Mistä shoppailet jälkikasvullesi vaatteita?
8. Äitinä haastavinta on?
9. Piirre itsesi, jota et voi sietää?
10. Piirre puolisossasi/puolisoehdokkaissa, jota et voi sietää?


Vastauksianne odotellen,
Nina

2 kommenttia:

-Mrs P- kirjoitti...

Ai hei! Mulla blogissa tähän vastaukset!! Vähän unohtu vaan mainita :)

Nina kirjoitti...

Hei ei se mitään, käyn kurkkimassa! :)