keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Aivan liian lyhyt pääsiäinen.

Miksi kaikki kivat vapaapäivät ja pyhät pyyhältävät aina ylinopeutta ohi, ilman että niistä ehti edes nauttia saati oikein huomata? Mööh.

Virvon varvon! :D

Me vietimme pitkän viikonlopun ihan vain kotosalla. Halusimme ottaa vain rennosti ja olla poikien kanssa ilman sen ihmeempiä suunnitelmia. Ja silti pääsiäinen meni täyttä häkää!

Pesin pääsiäisenä kaikki talvikamppeet. Kloppisen Molon haalari jäi superhyväkuntoisena odottamaan ensi talvea Jäpikkää varten. Myös Jäpikän jäljiltä sekä Molon että Mini Rodinin haalarit ovat uskomattoman hyvässä kunnossa. Minä kun en vaatteita ns. varo. Okei, keltaista Molon haalaria en ole pitänyt kuin lumikeleillä, mutta kuitenkin... Tiedänpä siis mitä merkkejä ostan ehdottomasti jatkossakin.

Myös talveksi ostamani Kavatin Aspa-saappaat ovat osoittautuneet erittäin hyviksi ostoksiksi. Pesin ja puunasin saappaat nekin kaappiin odottamaan ensi syksyn myyntikautta, ja en voi kuin hämmästellä kuinka hyväkuntoiset ne ovat talven jäljiltä!


Näitä on nimittäin käytetty lähes päivittäin, kaikenlaisilla keleillä mitään säästelemättä. On kontattu, on juostu, on kaaduttu, ja kaikesta huolimatta kengissä ei ole naarmun naarmua. Ja mikä tietenkin tärkeintä, saappaat pitivät varpaat lämpiminä ja kuivina säässä kuin säässä, joten en voi kuin suositella Kavatin talvisaappaita. Minä ainakin taidan kääntyä jatkossakin kenkäasioissa juuri Kavatin puoleen...

Kevätvetimet on siis kaivettu kunnolla esille ja muun muassa Rodinin Pico-takit ovat olleet jo kovassa käytössä. Olen picoihin niin heikkona, että apua. Tämä uusi beigekin... Ah, se on ihana. <3


Pääsiäisenä maattiin sohvalla ja tuijotettiin televisiota sekä lasten ohjelmia lähes makuuhaavoille asti. Sen verran kävimme ulkoiluttamassa muun muassa näitä Pico-takkeja, että käväisimme hieman ostoksilla (nyt on pihallamme pojilla hiekkalaatikko!) ja ystäviemme luona kyläilemässä.


Pääsiäisenä laittelimme vähän kotia. Me Ukkokullan kanssa järjestelimme ja siivosimme, ostamani Kids-naulakkokin pääsi paikalleen. 


Pojat sen sijaan sotkivat ja rakensivat majoja.


Pääsiäisenä minä meinasin taas haljeta materiaonnesta, sillä kerrankin Posti-Pate toi jotain myös minulle: Gugguun nuden hupparin mustalla vetoketjulla. I'm in löööööv! <3 (Pliis, ignore pyykkikori.)


Sellainen lupsakka pitkä pääsiäisviikonloppu siis meillä takana. Ensi viikonloppuna onkin luvassa enemmän äksöniä, sillä me lähdemme koko perhe isolle kirkolle Lapsimessuille! :)
Nina

Ei kommentteja: