perjantai 3. huhtikuuta 2015

Loputonta.

Olen shoppaillut lapsille vaatetta viime kuukausina ihan tolkuttomasti. Jotta ette vahingossakaan luule, että pyyhin täällä selluliittisen takamukseni sadan euron seteliin ja käyn sen jälkeen köllöttelemään rahakasan päälle, on puolusteltava ostoksia sillä, että olen myös myynyt aivan tolkuttomasti vaatteita poiskin. Osa on ollut jo pieniä, osa jäämässä pian pieniksi ja osaan olen vain ollut ehkä vähän kyllästynyt. Joitain juttuja olen vain himoinnut, joten olen päättänyt, että kun myyn jotain alta pois, saan hyvällä omalla tunnolla ostaa tilalle uutta. Eli ei, vaikka menoni heikompaa hirvittää, emme ole konkurssissa (kai?) emmekä hautautumassa lastenvaatteiden alle.

No joo, asiaan. Olen reipastunut testaamaan muutamaa ihan uutta merkkiä. Ensinnäkin kiukuttelin eräs päivä niin paljon Kloppiselle (kyllä, äiti on aika aikuinen.), että jo puolilta päivin pyöriskelin megaluokan morkkiksen kanssa. Pussailin, halailin, pyysin anteeksi, äidillä on tänään vähän huono päivä. Sitten eksyin (juu, eksyin, ehdottomasti, vahingossa!) MiniQ:n verkkokauppaan ja huomasin, että Beau Lovesin tuotteet ovat tarjouksessa. 


Silmiin osui viitta... Lienee turha selittää, että viitta on 3,5-vuotiaalle ehkä paras sovittelulahjus ööö never?

Osui ja upposi - huonotuulinen känkkäränkkä mutsi 1 - neverending morkkis 0. Aivan nimittäin harmitti piilottaa lapsen onnellisin ilme koskaan sydämen alle. <3

Viitan lisäksi oli pakko tilata myös collegepaita. Harmikseni Beaun vaatteet ovat nähtävästi todella niukkaa kokoa, sillä tilaamani koko 4 years ei montaa kuukautta Kloppiselle enää mahdu. No, onneksi löytyy vuotta nuorempi käyttäjä, jonka lipastoon tämän kätevästi sujauttaa.

Beau Lovesin lisäksi innostuin tilaamaan Little Rookiesielta muutaman jutun; tuubihuivin kivalla karhu-kuosilla ja leggarit mahtavalla graafisella jääkarhu-kuvioinnilla. Ja koska yritän olla tasapuolinen äiti, niin nämähän ostin puolestaan Jäpikälle. 


Myös vanhat asusteet ovat saaneet muuttaa uusiin koteihin uusien tieltä. Esimerkiksi moni pipo oli jäänyt liian pieneksi, joten shoppaillut uusia isompia tilalle muun muassa Gugguulta ja Mini Rodinilta. Näiltä tutuilta ja turvallisilta. <3 Mintun pipon kaveriksi odottelen vielä saapuvaksi minttua tuubihuivia ja Rodinin basic-pipon tilasin myös harmaana.

Pakko sanoa, että materialistinen ja pinnallinen äiti on ihan kauhean ihastuksissaan, kun lasten kaapit pursuavat kaikkea ihanaa ja uutta. Hypisteltävää hullulle. Esimerkiksi kesälle on valmiina jo kaikkea kivaa niin paljon, että niistä saisi luotua ihan oman postauksensa.

...hhmmmm? ;)


Nina

Ei kommentteja: