perjantai 10. huhtikuuta 2015

Tein itte ja säästin.

Mahdatteko muistaa, kun uhosin täällä tässä postauksessa, että maalaan itse erään supersuositun tapetin poikien leikkihuoneen seinälle, kun Ukkokulta tarvitsi melkein nitroja kuullessaan tapetin neliöhinnan?

No, pääsiäisenä pyhinä ehdin jotain saada aikaiseksi, vaikka manasinkin sen menneen vain hujauksessa ohi - maalasin nimittäin ihanan mustavalkoisen kuusiseinän. Aikaa kului tässä pari iltaa ja vaikka alussa meinasi tulla poru, kun tajusin työn määrän, oli seinä lopulta aika nopeasti valmis, kun kuusten maalaamiseen alkoi tulla tietty tatsi.


Kloppinen muuten sanoo maalaamista laamaamiseksi! :D Lisäksi kuuset ovat kuulemma joulukuusia ja äidin pitäisi "laamata niihin koristeita".

Öhm... Ehkä ne kuitenkin jäävät ihan vain näin.Tykkään lopputuloksesta aivan mielettömästi. Huone on vielä loppusilausta vaille valmis - ikkunasta puuttuu joku kiva verho, seinästä parit hyllyt ja jotkut kivat sisustustaulutkin olisivat ostoslistalla ja/tai to do -listalla. Ai niin ja olen saanut päähänpinttymän myös pompomeista - sellaisia on saatava söpö rykäys nurkasta roikkumaan. En tosin ole vielä päättänyt, että tulisivatko pompomit leikkihuoneeseen vai ehkä kuitenkin poikien nukkumishuoneeseen...?

Liikaa ideoita, liian vähän rahaa. :D

Mukavaa viikonloppua!


Nina

Ei kommentteja: