keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Haaste.

Minut haastettiin Tittamaman toimesta, joten tässäpä se tulee - osallistun, vaikka olen tähän osallistunut joskus aiemminkin. :)

Säännöt lyhyesti:

~ vastaa haastajan yhteentoista kysymykseen
~ haasta sitten 11 blogia, joilla on alle 1000 lukijaa
~ keksi haastettaville 11 kysymystä!
  Tittamaman kysymykset:

1. Mikä on mieleenpainuvin lapsuudenmuistosi?
 Siis apua, todella helppo kysymys! :D Näitä on varmaan useita erilaisia, mutta mieleen on jäänyt kuinka löysin lapsena villikissan pentuja ja raijasin ne jok'ikisen pesästään mammani ja pappani mökin navettaan. En tullut sen ikäisenä ajatelleeksi, että emokissa saattaa olla jossain eikä hylännyt pentujaan, kuten silloin ajattelin. Mielestäni tein hienon urotyön, kun pelastin pienet suloiset kissavauvat, mutta isovanhempani eivät tykänneet oikein hyvää...
2. Mitkä olisivat kolme esinettä, joista et luopuisi?
Puhelin, huulirasva ja kulmakynä. 
3. Mikä saa sinut onnelliseksi?
Omat lapset, perhe, ystävät, oma koti.

4. Asuisitko mieluummin maalla vai kaupungissa?
Kaupungissa, jos näistä kahdesta pitäisi valita. 
5. Voisitko kuvitella asuvasi joskus ulkomailla, missä?
En voisi kuvitella asuvani ulkomailla, mutta jossain Lontoon kupeessa asuisin, jos olisi pakko valita. 
6. Minkälaisista ihmisistä pidät?
Suoraselkäisistä, huumorintajuisista ja ystävällisistä ihmisistä on vaikea olla pitämättä. Aitous on myös piirre, jota ei voi kuin arvostaa. 
7. ....Minkälaisia taas et voi sietää?
Itsekkäitä minä-keskeisiä, jotka eivät ota muita huomioon tai suhtautuvat muihin ylimielisesti. Epäaidot ja myös suoraan sanottuna tyhmät ihmiset ovat aika raskaita. Empatiakyvyttömät ovat nekin ikäviä seuralaisia. 
8. Kolme asiaa bucket listiltasi?
Sellaista listaa ei ole, eikä kyllä tule, joten perusvastauksia ei tähän taida tulla... Muttamutta, haluaisin nähdä, kun lapseni kasvavat aikuisiksi: menevät naimisiin ja saavat lapsia. Haluaisin pystyä auttamaan heitä taloudellisesti esimerkiksi opiskelujen aikana. Haluaisin olla läsnä pitkään. 
9. Mitkä ovat parhaat puolesi?
Kiltteys (on tosin myös yksi huono puoleni), tulen toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa, huumorintaju on (omasta mielestä) aivan infernaalisen hyvä. 
10. Kirja vai elokuva?
Yleensä kirja antaa enemmän, mutta koska kirja ottaa enemmän aikaa, valitsen nyt elokuvan. 
11. Mikä on unelmien matkakohteesi?
Tämäkin on todella vaikea kysymys! :D Olen aina kuvitellut sen olevan tyyliin Bali tai Bora Bora, mutta kun oikein mietin... Eksoottisia, nyrkin kokoisia hyönteisiä sun muita eläinkunnan edustajia... Hmmm, pystyisinkö relaamaan siellä niiden keskellä? Tällä hetkellä taidan haaveilla jostain Kreikasta tms, jonne ei olisi pitkä lentoaika ja joka on turvallinen maa, joten sinne voisi lähteä lastenkin kanssa.

Jätän nyt haasteet haastamatta, jokainen voi tämän tehdä omassa blogissaan niin haluessaan ja vastailla vaikka näihin samoihin kinkkisiin kysymyksiin. :)

Aurinkoista päivänjatkoa!

Nina

Ei kommentteja: