tiistai 27. elokuuta 2013

Sairashuoneelta hei!

Jotta ette ikävöisi itseänne hengiltä ja saisitte nukuttua yöt, niin tulin ilmoittamaan, että täällä ollaan ihan elävien kirjoissa. Melkein ainakin. Äidiltäni tarttunut pikkukurkkukipu äityikin kunnon flunssaksi kera kuumeen ja tarttui alle vuorokaudessa perheemme jokaiseen jäseneen.

Melko ärhäkkä pikkupöpö siis, sanoisin.

Nyt on enää ilmassa yskää ja nuhaa. Eniten näitä minulla. Eikä edes harmita. Olen siitä äärimmäisen onnellinen - yskivä 10-kuinen ja tai 2-vuotias eivät oikein houkuttele ajatuksena. Eli jos jonkun on pakko yskiä yöt, niin enemmän kuin kiitollisena yskii allekirjoittanut itse.

Pakko kuitenkin kertoa uusimpia juoruja, joita on tapahtunut tämän viimeisen viikon aikana:

Ensin Jäpikkä nousi polvilleen tukea vasten, pari päivää myöhemmin hän seisoskeli jo jaloillaan ja siitä pari päivää poika otti jo muutamia askelia sekä alkoi kiivetä rappusia.

Summa summarum: hyvästi helppo elämä, tervetuloa kuhmut ja mustelmat toiseenkin päähän.

Kokemus on osoittanut, että yksi vuotiaana opittu seisominen on äärettömästi hallitumpaa ja hillitympää kuin näin 10 kuukauden iässä. Se on niin haparoivaa ja päätöntä, että pahaa tekee äiti-ihmisenä katsoa vierestä. Tekisi mieli vuorata lattiat vaahtomuovilla ja hioa pöydistä kulmat.

Muita kuulumisia: tunnen itseni seinähulluksi näiden seinien sisällä ja ensi viikolla alkaa taas aktiivinen sporttielämä. Kun tämä tauti on nyt vain ensin selätetty. Tänään pääsen ystävän kanssa ostoskeskukseen pyörimään ja se tekee enemmän kuin namiskuukkelia. Olen nimittäin ollut jatkuvasti todella pahantuulinen ja vittuuntunut. Ihan kaikkeen. Se kertonee luultavasti vain siitä, että on todella aika ottaa aikaa itselleen!

-> Happy Wife, Happy Life. Right? ;)

Palaan eetteriin siis entistä ehompana mahdollisimman pian! Kuka ties vaikka jo huomenna. Muutamia toivottuja postauksiakin on tulossa häistä, hääbudjetista sekä se kaaaaaaauan sitten pyydetty koti-postauskin on ehkä lähivuosina tulossa, huu nous. ;)

Ja tästä loistava aasinsilta teille - onko jotain postaustoiveita?

Jossain blogissa oli hauska toivepostaus, jossa bloggari kuvasi asioita, joita lukijat pyysivät. Miltä kuulostaisi tämä?


Nina

Ei kommentteja: