keskiviikko 28. elokuuta 2013

Meidän häät.

No niin. Naimisissa oloa on eletty jo kuukauden päivät, joten on kai korkea aika valottaa hääpäivän hetkiä teillekin. Sensuuri on jälleen melkoista ja paljon jää teiltä näkemättä, mutta toisaalta paljastan myös paljon enemmän kuin mitä alussa ajattelinkaan.

Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa, joten pidemmittä puheitta:

Hääpäivämme oli todella onnistunut, hääväki oli aivan fantastista ja kaikkien hyvä boogie teki meidän päivästämme aivan mielettömän onnistuneen. Kaikki olivat jotenkin niin täysillä mukana. 

Vihkiminen sujui hyvin: katsoimme toisiamme, kun sanoimme toisillemme tahdon ja sormukset laitettiin sujuvasti oikeisiin sormiin. Oli liikuttavaa huomata alttarille kävellessä, että Ukkokulta oli todella liikuttunut näkemisestämme. Hän huokaisi minulle moneen otteeseen, että voi Luoja, kuinka kauniilta näytän. <3 Itse olin vain niin onnesta soikea, että hymyilin leveää hymyä koko ajan ja jokunen kyynel tuli vasta, kun pappi puhui kauniisti meistä sekä tietenkin silloin, kun tärkeä ihminen lauloi kirkossa Johanna Kurkelan Rakkauslaulun. 

Hääjuhla sujui vähintään yhtä mallikkaasti. Tunnelma oli katossa, ruoka oli hyvää, puheet aivan mielettömiä (<3 <3 <3 <3), alkoholia oli tarpeeksi, ohjelma oli tykättyä ja kaikki sujui vain todella luonnikkaasti. Aikataulut olivat turhan kireät, mutta sille ei oikein mahdettu mitään, sillä poikien oli päästävä ajallaan nukkumaan ja lapsenvahti odotti. Kloppisen ja Jäpikän unirytmi oli sekaisin, joten he tietenkin olivat vähän pahantuulisia, mutta minkäs sillekään mahtaa.

Itselle päivän suurimmat tähtihetket olivat tietysti vihkiminen, mutta myös häätanssimme. Tanssiksi valitsimme ikivihreän suomalaisen balladin nimeltään Romanssi. Tämä sopi mielestämme loistavasti vintage-henkisiin maalaisromantiikka-häihimme. Idea biisiin lähti Voice of Finlandista ja käsittämättömän upeasta Antti Railion esityksestä. 

Tsi-ding, se on siinä! 

Tuolla tavalla biisi pitäisi myös esittää: herkästi, mutta hevisti. Ja voi huh, kuinka mahtavasti hääbändimme Kaapeli tässä onnistui! Muistan kuiskanneeni Ukkokullalle, että voi kun tämä hetki ei koskaan päättyisi... <3 Vieraat suorastaan mylvivät tanssimme jälkeen. En muista KOSKAAN missään häissä nähneeni vastaavaa: hääväki kirjaimellisesti sekosi häätanssistamme! Väki itki, vislasi, kirkui ja hurrasi. Tunnelma oli aivan mieletön eikä sitä voi oikein edes sanoin kuvailla.

Kaikki tuntuivat nauttivan juhlista ja moni tuli sanomaan jo lähtiessään, että nämä ovat parhaat häät, joissa he ovat ikinä olleet. Tuntui aivan uskomattomalta, että myös muilla oli niin hyvä mieli juhlistamme! 

Kaiken kruunasi, kun kirjauduin häiden jälkeen sunnuntaina Facebookiin ja se oli täynnä ihmisten lataamia kuvia häistämme sekä mahtavia status-päivityksiä, joissa he hehkuttivat häitämme. Aivan huippua! 

Siinä kai meidän elämämme yksi ainutkertaisimmista päivistä lyhyesti referoituna. Jos jokin jäi mainitsematta tai mietityttämään, niin kysyä sopii. Budjetti-postaus tulee vielä erikseen, samoin jokunen potrettikuva. :)


Nina

4 kommenttia:

Jolanda kirjoitti...

Aivan ihania kuvia! Onnea paljon näytätte ihanalta parilta myös noilla sydän naamoilla ;)

Nina kirjoitti...

Kiitos, kiitos ja kiitos! :)) <3

Anonyymi kirjoitti...

Oi että!! Niin ihania kuvia! :)

Nina kirjoitti...

:) <3