maanantai 2. syyskuuta 2013

Petipuuhia.

Päätin jo kuukausia sitten, että häälahjarahoilla tullaan ehdottomasti ostamaan meille uudet peitot ja Ukkokullalle uusi tyyny. Ehkä lapsellista, mutta minusta on jotenkin mukava ajatus, että nyt avioparina nukumme petivaatteissa, joissa ei ole kaiken maailman eksät ja hoidot nukkuneet. Sitähän he siellä sängyissä ovat tehneet - nukkuneet. :D Sänkykin on uusittu parisuhteemme aikana, joten eiköhän tuo pyhättö ole varattu vain meille kahdelle. Tai no, meille neljälle.

Ja hei, vaikkei mitään eksiä enää ees muistettaisi, niin yksi maailman mukavampia asioita on uudet peitot ja etenkin niissä nukkuminen.

Me teimme tilauksen Finlaysonin verkkokaupassa, kun heillä oli klubilaisille tarjous "kaikki tuotteet - 25 %". Tämän tarjouksen myötä ei paljon tarvinnut miettiä, että mistä ja milloin peitot ynnä muut ostetaan. Me valitsimme ostoskoriin Ultra-peitteet ja Ukkokullalle Ultra-sarjan täytettävän ja muotoiltavan tyynyn. Tyynyn kanssa minä en ole nukkunut, joten siitä en juuri voi mitään sanoa, mutta tuo peitto on kyllä paras peittoni koskaan. Kuinka se voikaan olla niin höyhenen kevyen oloinen, silti niin ihanan lämmin ja niin taivaallisen pehmeä? <3


Samalla tilasin Kloppiselle vauvatyynyn (kyllä, nyt vasta.) ja valmiiksi jo lastenpeiton junnusänkyä varten. Kauan olen kuolannut tätä Elefantti-sarjaa, joten sitä tilattiin nyt oikein koko perheelle. Kloppiselle lasten koossa, sillä se uusi sänky pitänee lähitulevaisuudessa hakea. Vaikka ajatus ahdistaakin. Ei auta, koettelemukset on kohdattava ja jospa tässä helpottaisi hiton hienot lakanat?


Ja heräteostoksia tuli tehtyä. TOTTAKAI. Pikku Myy -patakinnas ja patalaput. Näille tosin oikeasti oli tilausta. Seli-seli.


Antakaa anteeksi nolot suurennuslasien kuvat - napsin kuvat kuvakaappauksen avulla Finlaysonin verkkokaupan sivuilta. Kiitos sinne siis lainasta vaan. :)

Näyttää muuten siltä, että nyt siellä ovatkin peitot ja tyynyt taas tarjouksessa - 20 %. Ja tämä on muuten silkkaa sattumaa, sillä tämäkään postaus ei ole maksettu eikä millään tavalla sponsoroitu mainos.

MUTTA! Jos ne Finlaysonin ihmiset siellä tahtovat jotakin lahjoittaa, niin täällä ollaan kädet ojossa. ;)


Nina

Ei kommentteja: