keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Arkea ja shoppailua.

Olen ollut taas kateissa ja hukassa. Olen käynyt ihmettelemässä, että mitä, onko minulla vielä lukijoita ja toisaalta olen yrittänyt kirjoitella jotain, mutta joka kerta olen jättänyt kirjoittamisen kesken, koska se on tuntunut pakkopullalta isolla P:llä.

Tiedän, ettei postauksen tarvitse sisältää ihan superihmeellisiä juttuja. Ei tarvitse matkailla avaruudessa (tai edes ulkomailla) saati ostella Chanelin laukkuja, että olisi jotain kerrottavaa. Ihan arkiset pienet asiatkin ovat kutkuttavia, kiinnostavia ja inspiroivia. Tykkään lukea niistä toistenkin blogeista, joten miksipä en itsekin kirjoittelisi niistä.

No, se aika on kortilla. Paljastinkin jo, että olen taas koulun kirjoilla ja tarkoitus olisi tässä kirjoitella opparia sekä muita tehtäviä. Tällä hetkellä tuntuu, että päivässä on tasan yksi hetki, jolloin ehdin tehdä rauhassa jotain, ja se on silloin, kun pojat nukkuvat eli klo 12-14. Siinä minulla on kaksituntinen, jolloin ehdin syödä lounasta, juoda rauhassa kahvia, tehdä opparia ja/tai kirjoitella blogia. Tänään valitsin näin... ;)

Vaikka tämän julkaisemisen jälkeen aion kyllä ehtiä opparinkin pariin. Heti sen jälkeen, kun olen saanut pyykit koneeseen. Tekeminen ei toki siihen lopu. Kiitoskortit odottavat osoitteitaan lipaston päällä. Siivota pitäisi, sillä samalla tajusin, että sen samaisen lipaston päällä on ihanainen kerros pölyä. Sekä kaikkea roinaa, joka ei sinne todellakaan kuuluu. Niin ja päivälliseksi pitäisi ehtiä tehdä makkarakastiketta.

Raah?

Olen muuten shoppaillut viime aikoina hävettävän paljon kaikkea lapsille: sisävaatteita, ensifillarin ja Kloppiselle kurikset. Jälkimmäiset löytyivät tosin käytettynä Facebookin kirpparilta. Kloppiselle pitäisi ostaa se junnusänky, edelleen, ja talvihaalaristakin näen päiväunia. Siitä lisää hetken päästä. ;)

Fillaria haluttaisiin päästä testaamaan jo kovasti, mutta ennen testiajoja on ostettava kypärä. Me kun yritämme opettaa Kloppiselle heti alusta alkaen, että ei ajelua ilman kypärää. Kypäriä ollaankin ahkeraan etsitty mm. netistä ja yksi nousi ylitse muiden:


Crazy Stuffin kypärät nousivat heti suosikeiksi. Siis meidän vanhempien. :D Etenkin tuo tiikeri on niin päheä, että minäkin tahdon jo oman pyörän sekä kypärän! <3 Näitä myydään miltei kymmenkunta erilaista mallia lastentarvike.net -verkkokaupassa. Vielä en ole kuitenkaan raaskinut tilata...

Tilaus sen sijaan lähti myös Polarn O. Pyretin verkkokauppaan, kun tilasin pojille ihan peruskivaa sisävaatetta, Kloppiselle pari yöpukua ja muutamat hanskat sekä pipon. Moni dissaa näitä vaatteita, että maksavat paljon, mutta eivät laadullaan loista. Itse olen kyllä toista mieltä - ne muutamat Polarnin vaatteet, jotka meidän kaapista löytyvät, ovat olleet todellakin joka euron väärttejä! Plus että ovat hienoja, istuvat meidän hoikkeleille ja niillä on ihan mukava jälleenmyyntiarvokin. Tykkään! <3
Tajusinpa juuri, etten ole esitellyt juuri mitään ostoksiani viime aikoina. No, ainakin talvivaatteista ja niistä Meandi-vaatteista on tulossa juttua vielä!

Niin, se haaveilujen talvihaalari - arvaatteko mikä se on?

Kuva täältä.
Mini Rodinin Panda, minullakin... Aaah! <3

Ovh. 200 € - vähän vähemmän aaah. </3

Semmosta. Olipa järjetön postaus?

Palataan!


Nina

4 kommenttia:

mirka kirjoitti...

Olisko sun mahdollisuus saada kokeiluun noit minirodinin tuotteit? Se But i'm human not ... blogin pitäjä saa kaikkia ihanuuksia :) ja must sä kirjotat kivasti :D Oottelen innolla sitä sun kotipostausta =P Noi hääpostaukset oli ihania... Harmillista ettei niissä näy kasvoja.. Onneks onmielikuvitusta ;) Tsemppii oppariin ja arkeen!! :)

Nina kirjoitti...

Taidan olla liian amatöörimainen bloggari, että saisin kokeiluun, öö, mitään. ;) Enkä osaa oikein itse itseäni tyrkyttää kenellekään tai millekään, vaikka siitä varmasti hyötyisinkin. Tai Kloppinen hyötyisi. :) Mutta kiitos kivasta kommentista! <3 Kotipostaus on tulossa vielä! Sitä ennen käytä sitä mielikuvitusta... ;) :D

mirka kirjoitti...

Mun aivoriihi on ollu kovassa käytössä.
Ja oikeestaan aika kunnioitettavaa, ettet tyrkkää ittees xD harmillista jos ne ei löydä sua itse ;) Selkeesti sul on meinaa silmää.

Nina kirjoitti...

:)