tiistai 10. syyskuuta 2013

Too Faced.

Nyt on taas pakko hehkuttaa, kun on aihetta. Tilasin nimittäin jokin aika sitten Pretty.fi -verkkokaupasta muutaman Too Faced -merkkisen tuotteen. Yksi niistä on monen meikkaajan klassikkosuosikki, ja siksi minäkin tunnen valmistajan, mutta yhtä huulikiiltoa lukuunottamatta kokemuksia ei ole. Paitsi tosiaan siitä huulikiillosta, joka oli todella hyvä ostos. Ensinnäkin sävy oli mahtava, tuoksu herkullinen ja sen pysyvyys aivan omaa luokkaansa. No, olihan se vähän tahmeaa tavaraa, mutta kaikkea ei voi saada. Vai voiko?


Tilasin siis sitä klassikkoa: silmemeikin pohjustusvoidetta ja sen lisäksi meikkivoidetta sekä tuollaisen meikkipaletin, jossa on miltei kaikki, mitä täydelliseen meikkipohjaan tarvitsee. Olen muuten viimeksi ostanut jonkinlaisen meikkipaletin valehtelematta 20 vuotta sitten. Siis aivan skidinä. Muistikuva nousi nimittäin juuri hetki sitten verkkokalvoilleni luomivärisetistä, jossa valehtelematta oli kaikki sateenkaaren sävyt edustettuna. Onneksi ei taida olla kuvamateriaalia lapsen käsin tehdyistä meikkikokeiluista...


Hehkutan näitä vasta nyt, kun olen käyttänyt näitä varmaan jo kolmisen viikkoa ja käsitys tuotteiden toimivuusta on kutakuinkin syntynyt. No, silmämeikin pohjustusvoide ei ole klassikko syyttä - se on aivan loistava tuote! Luomiväri pysyy siellä, mihin sen sutaisetkin, eikä se viiden tunnin päästä ole luomivaossa.

Meikkivoidekin on ihanan tuntuinen tuote, mutta ei tarpeeksi peittävä minun makuuni. Ehkä se olisi siis kesällä aivan loistava sellaisenaan. Minä sen sijaan lantraan L'oréálin True Match -meikkivoidetta tällä fifty-sixty -suhteella ja lopputulos on ihan killeri! Too Faced -meikkivoide on aika rasvaisen oloinen, mutta se sopii erittäin hyvin kuivalle ja atoopiselle iholleni. Ja kun tosiaan sekoitan mukaan vähän True Match -meikkivoidetta, niin saan lisää peittävyyttä ja tasaisuutta sekä sopivan hehkuvan ja kuulaan meikkipohjan. Siis aivan täydellinen kombo! <3Tähän palettiin suhtauduin vähän pelokkain mielin, sillä pelkäsin, että sävyt eivät ole minulle sopivat. Olin väärässä, sävyt ovat aivan täydellisiä lukuunottamatta tuota Concealia - se on liian tumma, ikävä kyllä. Muuten olen käyttänyt tätä settiä valehtelematta joka päivä, vaikka ennen jaksoin iskeä naamariin vain perusmeikkivoiteet sekä puuterit perusposkipunan kera. Nykyään sen sijaan maalaan sinne tänne valoa ja varjoa. Ja kuinka kätevää, että kaikki kulkevat näppärästi yhdessä pakkauksessa. Mahtava tuote tämäkin ja jäi aivan ehdottomasti vakkarikäyttöön! <3


Crème Blush ei näytä oikein houkuttelevalta tuossa (kuva on siis otettu juuri avaamisen jälkeen), mutta sävy on aivan loistava. Itseasiassa olen tähän mennessä koko ikäni käyttänyt vain puuterimaisia poskipunia, mutta tuo voidemainen on aivan ylivoimainen verrattuna niihin.

Tänään pitäisi muuten lähteä noin kolmen kuukauden tauon jälkeen BodyCombatiin. Jaiks...


Nina

Ei kommentteja: