tiistai 3. syyskuuta 2013

Lahja aviopuolisolle.

Tässä taitaa tulla blogini kolmanneksi viimeinen hää-postaus - huomenlahjojen esittelyn jälkeen kerrottavaa ja/tai näytettävää on enää potrettikuvien ja budjetin/rahanmenon osalta. Se on sitten siinä. Muiden häistä toki aion jäkättää, mikäli aihetta on. Häitä onkin tälle syksylle tiedossa kahdet - ihanaa!

Mutta näitä kaikkia ennen tietysti jutunjuurta meidän huomenlahjoista. Minä sain lahjaksi jotain, mitä ehkä vähän osasin odottaakin saavani. Muutaman kerran olin nimittäin vihjannut Ukkokullalle, että rannekello olisi mieluinen lahja. Ja Ukkokulta oli (kerrankin) ollut kuulolla toiveideni kanssa. Sain huomenlahjaksi todella upean Guessin rannekellon, joka käy miltei jo korusta.Kello sopii täydellisesti yksiin sormusten kanssa. Ah, blingiä! Terveisin harras harakka. <3Ja sitten esittelyyn huomenlahja, jonka Ukkokulta sai. Ahkerimmat stalkkerit ja lukijat tietävätkin, että emmin ja jänskäsin lahjan "tekoa" sekä ennen kaikkea sitä, että minkälainen olisi lopputulos. No, lopputulos oli yllättävän hyvä ja lahjan luominenkin oli yllättävän miellyttävää puuhaa. Ukkokulta sai siis huomenlahjaksi valokuva-albumin, jossa on kuvia minusta poseeraamassa Harley Davidsonin päällä. Te saatte muutaman maistiaisen kuvista, joissa vaatteita on eniten päällä. ;)Pahoittelen taas painajaismaisia kasvojen retusointeja - ohjelmat eivät kertakaikkiaan toimineet yhteistyössä kanssani ja herttaiset sydämet jäivät tällä kertaa lisäämättä.

Kuten jo tuossa aikaisemmin sanoin, niin kuvaus ei ollutkaan niin kamalaa kuin mitä etukäteen ajattelin. Toki kuvaaja oli hauska ja rento tapaus, ja kertoi jo nähneensä "kaiken", joten häntä ei mikään enää voisi järkyttää. Kummasti lanteilla höllyvät selluliitit unohtuivat vitsiä heitellessä. :)

Oli myös mahtavaa, että sain molemmat kaasoni mukaan kuvaukseen. Heistä oli todella paljon apua, etenkin tuolla henkisellä kantti-puolella.

Kuvauskeikka päätettiin tyttöjen kanssa terassille, jossa tietysti puitiin läpi jokaisen parisuhteen kompastuskivet sekä mietittiin miksi miehet ei vaan tajuu. Perus akkojen huttua siis. ;)


Höh, tuliko jollain muulla aavistuksen verran ikävä kesää, kun katsoo tuota ylläolevaa kuvaa?

Tai jano? ;)


Nina

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No!
Mies antoi lahjaksi tosi arvokkaan kellon (ja kuvasta päätellen) jo aikaisemmin tosi arvokkaan timanttisormuksenkin!
Vaikuttaa tosi tasapuoliselta - tuo ukkorukka lahjoittaa vain timantteja eikä muuta.......... Mitä vielä sun olisi pitänyt saada ..... suuria summia rahaa vai ... ?

Kukahan mullekin lahjoittelesi minullekin kultakelloja tai timantteja ja minä senkun nurisisin....

Nina kirjoitti...

Siis nyt en ihan tajunnut - tarkennatko? Mitä muuta olen muka ollut vailla?! Kelloahan nimenomaan vihjailin, että se olisi mieluisa lahja ja mieluisan lahjan sain. Muuta en toivonutkaan.

Ei taida luetunymmärtäminen olla teikäläisen vahvin osa-alue? :D

Anonyymi kirjoitti...

Mahtavilta näytti nuo huomenlahjakuvat ja oli varmasti mieluiset sulholle! ;)

Missä liikkeessä kävit?

Nina kirjoitti...

Kyllä sulho diggasi. :D

Kuvat otti sellainen harrastelija-kuvaaja, ei mikään liike. Kannattaa googletella kuvaajia, netissä on paljon portfolioita ja hinta on kovasti paljon edukkaampi. Mikäli tämän kaltainen lahja-ajatus siis on mielessä. :)