tiistai 24. syyskuuta 2013

Kokemuksia Miikkareista.

Teitä ehkä huvittaa, että olen ehtinyt olla sekä äiti että bloggaaja noin pari vuotta ja vasta nyt tämä hidas keltanokka esittelee ensimmäisiä Meandi-hankintojaan. No, kuten jo aikaisemmin kerroinkin, niin olen suhtautunut näihin vaatteisiin ehkä tarpeettoman kriittisesti. Tai siis lähinnä olen päivitellyt, että miten joillain on varaa pukea mukelonsa näin kalliisiin vaatteisiin. Saati ostaa niitä monia kertoja vuodessa ja suhtautua näihin niin tulisen fanaattisesti.

Kunnes osallistuin itse ihkaensimmäisille kutsuille ja sorruin hipelöimään vaatteita. Ja ihastuin. Olihan se tilaus sitten tehtävä...

Kloppinen sai karavaani-paidan ja pupu-velourhousut:Ha, kuvattu eri päivänä, eri valossa, eri lattialla! Ha-ha.

Jäpikkä sai karavaani-bodyn ja siihen mätsäävät Harrikka-isää ilostuttavat oranssit velourhousut:Näistä vaatteista en osaa sanoa vielä kovasti sanoa muuta kuin että ainakin tuo 74/80 on reilu koko, jonka siis Jäpikän vaatteisiin otin. Jäpikkä käyttelee muuten vaatteissaan kokoa 74 ja 80, mutta näihin vaatekappaleisiin poika hukkuu. Vähän mööh, sillä olin suunnitellut, että tämä asukokonaisuus olisi pojalla päällä 1-vuotiskuvauksessa... No, ehkä pitää vielä sovitella. Tai jos Jäpikkä vaikka kasvaisi 1,5 viikossa, öö, huomattavasti?

Kloppiselle sen sijaan valitsin koon 86/92, ja ne taas ovat juuri nyt sopivat. Mikä on harmillista, sillä kasvuvaraa olisi voinut olla aavistuksen enemmänkin, etenkin tuossa paidassa. Kloppinen tosiaan on päässyt jo käyttämään uusia vaatteitaan ja hän on ollut kovin ihastuksissaan. On sairaan siistiä, kun paidassa on autoja ja housujen taskussa pupu. Pari kertaa olen tätä asukokonaisuutta jo pessyt eikä se ole kyllä miksikään mennyt. Ja syytä olla menemättäkin, kun tosiaan on näin arvokkaista vaatekappaleista kyse.

Jotain tilasin itsellenikin ja siitä osaan sanoakin pari valittua sanaa...


Tilasin nimittäin nämä ihanat sammaleenvihreät velouriset Yoga-housut itselleni ja olen AIVAN myyty! <3 Nämä ovat päällä ihanan pehmeät ja joustavat! Malli on aivan super lahkeesta, sillä näissä lahje ei roiku jatkuvasti jalan alla. Muita housuja en ole juuri kotona enää käyttänytkään, joten pesukoneessakin nämä ovat pyörineet jo useampaan otteeseen menettämättä muotoaan ja pehmeyttään. Suosittelen! <3


Summa summarum: kai minä vähän ihastuin näihin Miikkareihin ja kaipa minä toistamiseenkin eksyn kutsuille. Liityin jopa Facebookissa Meandi-kirpparille -> se on menoa sitten? ;)

Mitä te olette näistä vaatteista mieltä? Oletteko ihastuneita vai meneekö hinnat yli hilseen?


Nina

4 kommenttia:

Vaaleanpunaisia unelmia kirjoitti...

http://katrinjaneanblogi.blogspot.fi/2013/09/miikkareita.html

Tuolta löytyy mielipiteeni tämän syksyn mallistosta :) Miikkarit on ihania ! <3

Malla kirjoitti...

Tilasin kans nuo joogat. Niitä on jo muutamat entuudestaan ja käytän niitä suunnilleen joka päivä kotona.
Osa lasten bodeista on tosi hyvää matskua, mutta sit taas olen kyllä jo kolme vaatetta joutunut reklaa reikien yms. vuoksi..

Delusion kirjoitti...

millon sitä kotipostausta luvassa? ;)) sitä on tässä "hiukan" jo odoteltu!

hei muuten, olin ymmärtävinäni että kloppisella ja jäpikällä on omat huoneet? miten te päädyitte tälläseen ratkaisuun jo tässä vaiheessa, kun pojat on vielä niin pieniä? :)

Nina kirjoitti...

Vaaleanpunaisia Unelmia: Oi, pinkit yogat kuulostaa mahtavalta! :D Tuleekohan se väri vielä mallistoon joskus vai pitääkö yrittää etsiä käytettynä...?

Malla: Joo näihin yoga-housuihin olen minäkin aivan täysin rakastunut ja tahtoisin ehdottomasti lisää. :)

Delusion: ...kyllä se kotipostaus vielä tulee, on vaan niin miljoonasti kaikkea. Seli-seli. Ainakin se Kloppisen sänky pitää saada ensin ja sitten voisin kuvata sen huoneen vasta. ;)
Ja kyllä, pojat tosiaan nukkuvat omissa huoneissaan. Siihen ratkaisuun päädyttiin jostain syystä ihan heti eikä edes mietitty muuta. Ensinnäkin Kloppinen oppi aikanaan nukkumaan yksin omassa huoneessaan, joten muutaman kerran reissussa yhdessä samassa huoneessa nukkuminen on ollut yhtä h*lvettiä - toisen äänet pitivät aina toista hereillä. Kaikki nukkuu parhaiten, kun saa olla omassa rauhassa. Toimii meillä, ja mikäli meidän neuvolantätiä on uskominen, niin hänenkin mielestään lapset nukkuvat parhaiten omissa huoneissaan. Toisaalta aina siihen ei anna koti mahdollisuutta... :/