perjantai 27. syyskuuta 2013

Aikaansaatua ja -saamattomuutta.

Täällä piehtaroidaan taas pahemman luokan saamattomuuden kourissa. Okei, olen ollut jossain asioissa kyllä melko ahkera: olen kokannut joka päivä erinomaisia murkinoita tyytyväiselle pienelle perheelleni, pitänyt kodin melko siistinä, urheillut BodyCombatin ja kahvakuulan merkeissä sekä toisinaan suonut ajatuksen pari opinnäytetyölleni (joka on silti liian vähän ja saamattomuutta on nähtävissä siis tässäkin).
Poikiin liittyviä "prokkiksia" on joitakin alla. Ensinnäkin Jäpikän täyttäessä pian 11 kuukautta, olemme päättäneet alkaa jättää tuttia pois unilta. Paras hetki tähän on ollut illat, kun Jäpikkä on eniten väsynytkin. Päikkäreillä poika saa siis vielä tuttinsa. Nyt takana on noin neljä iltaunille menoa ilman tuttia. Jäpikkä on aikansa höpöttänyt - kai ihmetellyt ääneen, että missä tuttiseni on, mutta lopulta sammahtanut tyytyväisenä pienenä miehenä. Hurraa! Kohta saisi alkaa miettiä tuttipullonkin kohtaloa...


Muita "uusia" juttuja ovat vaipattomuus-harjoittelu, josta jutun juurta riittäisi niin, että teen siitä myöhemmin oman postauksensa, ja junnusängyn haku Ikeasta. Hah, kauankohan olen täällä blogissa puhunut tästäkin muutoksesta eikä vieläkään olla päästy juuri teoriaa pidemmälle. Kumma kiire, kun ei edes Ikeaan enää ehdi - Ukkokulta kiittää. ;)

No, se saamattomuus näkyy muuallakin kuin täällä blogissa. Eniten kotonamme: lipaston päällä makaa hääkuvistamme teetetyt taulut aina vaan, Jäpikän huoneen sisustus laahaa, etupihalla on edelleen aurinkotuoli, puolikuolleista kesäkukista puhumattakaan... Kröhöm. Että annattehan anteeksi, jos en täällä joka päivä jaarittele. 

Kloppisesta on muuten kehkeytynyt sellainenkin taiteilija, ettei ole tosikaan. Hän ei muuta juuri haluaisi tehdäkään kuin piirtää, piirtää ja piirtää. Eniten hän piirtää lentokoneita ja hämähäkkejä - pojat on poikia. <3 

Että tekee se onneksi muutakin kuin kiukkuaa uhmaansa. ;)

Ja taas on se päivä viikosta, kun saa toivottaa viikonloppuja. Joten: hyvää viikonloppua!


Nina

Ei kommentteja: