tiistai 13. elokuuta 2013

What to wear?

Huvittavaa, että ennen kuin meidän häät oli edes vietetty, niin minä pohdin kuumeisesti jo syyskuussa vietettäviä kaveripariskunnan häitä - mitä sinne laitetaan päälle?! Kaapista löytyy tällä hetkellä vain yksi varteenotettava mekko ja se on minusta jotenkin vääränlainen. Siis ihan paras pikkumusta, mitä maa päällään kantaa, mutta se on ehkä turhan seksiä tihkuva tapaus, jotta haluaisin sitä laittaa päälle jonkun häihin. Etenkään, kun se joku morsian ei ole se sydänystävä lapsuudesta, vaan Ukkokullan puolelta aka minulle vieraampi rouvasihminen.

No, jäin sitten haaveilemaan fiftari-tyylisistä mekoista. Ajatus lähti siitä, kun Ukkokulta osti meidän häihimme itselleen valkoiset henkselit ja minä tuumin, että kun nuo yhdistää valkoiseen rusettiin ja mustaan kauluspaitaan, niin lopputulema olisi aka hauska. Vähän sellaiseen fiftari-henkeen soveltuva.

Seuraava ajatus: men vittan, eihän minulla itselläni ole mitään fiftari-tyylistäkään. Ystävä vinkkasi Ebayn ihmeellisestä maailmasta ja siellähän minä sitten vietin aikaa. Paljon. Eniten ihastuin Hell Bunnyn kukkamekkoon Sirens & Starlets -verkkokaupasta, jossa kukkameren seasta pilkastelevat pääkallot. Mah-ta-vaa, tämä se on kukkamekko minun tyyliini! <3

Kursori tahtoi mukaan kuvaan... ;)

Ja jotta look olisi täydellinen, niin tottahan toki alle pitäisi ostaa myös tuo alushame. Pinkki olisi ihan mahtava väripilkahdus helman alta, mutta musta olisi halvempi ja ehkä jatkossa käytännöllisempikin. Mitä luultavimmin ostan siis pinkin. :D Omasta takaa löytyisi melko kivat punaiset kiilakorkokorkkarit, joilla jaksaisi melko hyvin jorata pitkänkin illan. Ja sopisi aika hyvin mekkoon, näkisin.

Tuo niittiveska on löydetty Zalandolta ja Religion-merkkinen. Rakastuin. <3 Se on pakko saada, oli mekko-valintani sitten mikä hyvänsä.

Toisaalta ihastelin muutamaa "ihan perusmekkoa" Nellyltäkin. Tätä vihreää. Ah, ihana! <3


...vai sittenkin sama sinisenä...?


Vai ehkä tämä korallinen ihanuus? Väri kyllä ehkä hieman mietityttää - onko liian kesäinen...? Toisaalta ihan ruskan sävyissähän tämä mekko edustaisi. ;)


Näillä mekoilla saattaisi olla enemmän käyttöä jatkossakin. Vaikka eihän sitä tiedä, vaikka tuo fiftari-mekko olisikin aivan huippu ja en muuta mekkoa enää haluaisikaan käyttää? Hieman tulee vain sellainen naamiais-fiilis tuosta fiftari-mekosta. Kun en oikeasti ole mikään fiftari. Äh. Kyllä voi olla sitten vaikeaa.

Löytyikö lempparia?


Nina

2 kommenttia:

E kirjoitti...

Tuo sininen on ehdottomasti minun suosikkini! Itse painin samaisen ongelman kanssa omistaessan kukkaisen fiftarimerkon. Ostin sen eräisiin teemabileisiin, mutta muutenkin mekko voisi olla kiva, esimerkiksi juuri kesähäihin, mutta jotenkin minulle itselleni tulee siitä naamias-fiilis. Todennäköisesti kaikkien muiden mielestä se olisi ihan ok :) Kiitos kivasta blogista!

Nina kirjoitti...

Kiitos kivasta kommentista! :) Sininen mekko lopulta päätyi ostoskoriin, korallin mekon kanssa. Pakko sovittaa molempia. ;) Fiftarimekko jää nyt ostamatta, tuo naamiais-fiilis kummittelee mielessä niin vahvasti.