torstai 24. lokakuuta 2013

Laadukasta. Ja ei niin laadukasta.

Koin melkoisen ahaa-elämyksen pari päivää sitten Zarassa: nämä lastenvaatteethan eivät maksakaan niin maltaita kuin olen kuvitellut. Lisäksi mallisto oli niin herkullinen, että! Vaatimattomasti neljä paitaa oli vietävä kassalle asti, mutta monenmonta vaatekappaletta jäi kummittelemaan otsalohkoon... ;)

Kaiken lisäksi pari euroa kalliimpi Zaran paita tuntuu paaaaaaljon laadukkaammalta kuin vaikkapa Lindexin vastaava. Kangas tuntui ihanan pehmeältä. Korkein odotuksin odotan, että miten nämä kestävät käyttöä ja pesua.
Laadusta ja Lindexistä tulikin mieleeni - oletteko te huomanneet, miten Lindexin vaatteiden laatu on laskenut kuin lehmän häntä? Esimerkiksi alkusyksystä myymälöihin ilmestynyt Muumi-mallisto on täyttä kuraa. Ainakin minulla, kattokaapas vaikka:

Tämän Haisuli-setin polvipaikat näyttävät maks. viiden pesun jälkeen näin nätiltä:Nämä Haisuli-housut tuntuivat laadukkailta ja istuivat mahtavasti hoikan Kloppisen päälle ja olin ostokseen kaikin puolin tyytyväinen, kunnes huomasin, että tottakai takataskussa on reikä:Järkyttävin pettymys on tämä Haisuli-paita. Olen jo yhden tällaisen reklamoinut Lindexille takaisin, kun käyttöönottopesussa koko Haisuli-printti katosi. Sain uuden tilalle. Turhaan. Kangas on niin nyppääntynyt, että se näyttää siltä kuin sitä olisi pesty vähintään satoja kertoja. Tosiasiassa paita on pesty ehkä noin kymmenkunta kertaa. Ja joka kerta nurinpäin ja muutenkin ohjeiden mukaisesti. Luulin, että eka paita oli vain maanantai-kappale, mutta näin ei taida olla, sillä tästäkin yksilöstä häviää printti...Onko minulla käynyt vain skeida tuuri vai onko teidän Lindexit olleet yhtä sutta laadultaan?


Nina

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Meillä on muuten ollut Lindexin haisuliyökkäreitä parit ja ekassa pesussa kuva haalistunut huomattavasti! Ja just kerran käytetys bodyssa oli KOLME reikää!! Vein takasin ja sain uuden tilalle.. Että semmosta laatua..

Olen muuten blogin suuri "fani", kirjoitat hyvin ja puhut suoraan :) itsellä täällä kohta vuoden vanha poika myös.. :)

-Anu

Nina kirjoitti...

Kiitos kivasta kommentista, ilahdutti. <3 Paitsi nuo Lindexin rievut, murr.