torstai 3. lokakuuta 2013

Racoonia ja yhdet kengät.

Syy äärimmäiseen köyhyyteen löytyi juuri: talvi + lapset = tarvitaan jos jonkinlaista asustetta ja vaatekappaletta hengissä selviämiseen. Pipoa ei riitä yksi, eikä kyllä kaksikaan, vaan pitää olla useampi, jotta pärjätään erilaisissa olosuhteissa ilman lämpökuolemaa tai hypotermiaa. Hirvittävää ydinfysiikkaa tämä! ;)

Yksi tällainen talven vaatetukseen liittyvä ostos oli pakko saada ihan vain siksi, että se on äärettömän hyvä ja käytännöllinen. Fleecehaalari. Suosittelen sitä jokaiselle, joka reissaa autollaan parin tunnin matkoja. Pienellä vauvalla saman asian ajaa lämpöpussi, mutta isommalla lapsella fleecehaalari on ehdoton! Talvipakkasilla ei huvita pakata lasta autoon talvihaalarissa, sillä senhän nyt tietää, että hetken päästä toinen velloo hiessänsä ja kellään ei ole mukavaa. Jos haalarin taas ottaa pois, niin on liian kylmä. Fleecehaalari sen sijaan on juuri sopiva: ei ole kylmä eikä matkan aikana tule kuuma, etenkään jos muistaa avata vetoketjun. Kaiken lisäksi fleecehaalari on päällä mukava keveytensä vuoksi.

Ostin joskus Kloppiselle Racoonin fleecehaalarin ja se osoittautui aivan loisto ostokseksi. Se kesti käyttöä ja pesua, ja pysyi aina vain ihanan pehmeänä ja kauniina. Ei ollut siis kovinkaan vaikeaa miettiä, että minkä merkin fleecehaalaria lähdetään metsästämään tänä syksynä...
Ja kyllä, näitte oikein: fleecehaalarin lisäksi en voinut vastustaa samaisen merkin neulehaalaria. Sitä ei oikein kipeästi tarvita (joten turha rutista köyhyyttä niin.), mutta hei - vähänkö söpö vaatekappale Jäpikälle 1-vuotiskuvaan?! Plus että tämä oli ihanan pehmeä ja paksu = varmasti aivan jumalattoman lämmin talven paukkupakkasilla haalarin alla. Lisäpisteitä luonnollisesti siitä, että pojat sitten mätsäävät ihanasti yhteen näissä vaatteissansa. Vastustamatonta! <3


Valitsin Kloppiselle suurimman koon, eli 92 senttisen ja haikeana pitää myöntää, ettei siinä ihan kovasti kasvuvaraa ole... Toivon, ja luulen, että se kyllä mahtuu tämän talven, mutta että mistä ihmeestä minä löydän ensi talveksi fleecehaalarin, jos tämä ihanainen Racoon ei suurempia kokoja tee?!

Nyyh!

Jäpikälle otin 80 senttisen villahaalarin ja se oli hyvä päätös. 86 cm olisi nimittäin ollut aivan liian suuri. Tämä näyttänee yksvee-kuvassa mahdottoman ihanalta, mutta siinä on kuitenkin kasvuvaraakin. 

Jotain melko turhaakin tuli ostettua, näin talven kynnyksellä, mutta eipä voi mitään. Ostin nimittäin ihan peruslenkkarit Kloppiselle. Lapsraukka on nimittäin tähän päivään asti kulkenut kankaisissa tennareissa tai sitten ulkoillut Muumi-kumppareissaan. Nyt on jotain vähän lämpimämpää ja käytännöllisempää meillä. Eh, pariksi viikoksi? Kohtahan sitä nimittäin saisi ostaa jo ne talvisaappaat.

Niin ja Kloppinen tarvitsee vielä lämpimämmän hatun ja sitten kunnon hanskat. Ja se Panda-haalarikin olisi vaan niiiiiiiiin ihana. <3 Mutta muuta ei enää tarvita. 

Kai?


Nämä ihanuudet bongasin DinSkosta hintaan 34,90 €.

Mites teillä - joko on talveksi kamppeet kasassa?
Ja hei, talvikenkä/saapas-suosituksia otetaan suurella sydämellä vastaan! <3


Nina

Ei kommentteja: