torstai 5. kesäkuuta 2014

Omaa aikaa, pitkästä aikaa.

Eilen otin ensimmäisen kerran noin neljään kuukauteen pienen oman hetken. Ajatelkaas, neljään kuukauteen! Ei ihme, jos hulluus on käynyt lähellä... Olen ollut jo kauan ahdistunut vaatekaappini sisällöstä, joten ei liene yllätys, että oma aika vietettiin laadukkaasti kauppakeskuksessa. Tarkoituksena oli shoppailla kerrankin vain minulle vaatteita, tällä kertaa kesä-sellaisia. Ja kyllä sieltä kaikkea kivaa löytyikin...


 

Miten se muuten meneekin niin, että lapsille tulee ostettua ja löydettyä ja itse jää ilman? Oikein kirosin tässä keväällä, kun mukuloiden kamppeet olivat vimpan päälle ja me Ukkokullan kanssa olimme ei-niin-kovin-edustavissa vaatteissa. Miten tähän ollaan tultu?! :D Ja ennen kaikkea - onhan teille muillekin käynyt samoin?!

Lapsille olen ostellut ihan mahdottomasti kaikkea kivaa viime aikoina ja olen kunnostautunut ostamaan eettisiä, ekologisia ja kotimaisia lastenvaatteita. No, se on pitkä juttu ja taitaa ansaita aivan oman postauksensa. Pointti oli kuitenkin se, että nytpä oli äidin vuoro. ;) Ja vielä mamma saa pinkit Converset - ne ostin itselleni lahjaksi tutkinnosta. Onnea minä ja sillai.

On ollut aivan ihanaa, kun on ollut niin hyvät kelit. Ja ihanaa, kun molemmat pojat ovat sen verran kasvaneet, että he ihan oikeasti nauttivat ulkonaolosta ja myös tekevät siellä jotain järkevää. Vielä viime talvena Jäpikkä istui vain hangessa suu väärinpäin eikä paksuilla tumpuillansa saanut mistään kiinni. Lisäksi kävely kengillä oli vielä vähän hankalaa. Oli tylsää isolla T:llä. Nyt sen sijaan juostaan jo pää kolmantena jalkana ja touhutaan koko ajan. Tylsyys on jäänyt muinaishistoriaan ja jotenkin itsestäkin on kivempi seisoskella pihalla, kun pojat touhuavat omiaan eikä jatkuvasti tarvitse keksiä jotain mitä tehdä. Sitä ehtii siis juoda vaikka kupin kahvia ja kuvata omia jalkojaan...?


Ulkoilusta loistava aasinsilta aurinkovoiteisiin. Olen keväällä ehtinyt lueskella jokusen jutun aurinkovoiteista (muun muassa tämän) ja olen suoraan sanoen ahdistunut kovasti niiden käyttämisestä. Tänä kesänä aurinkovoiteet onkin ostettu sitten luontaistuotekaupasta marketin sijaan ja kemikaalit ovat vaihtuneet luonnonmukaisempiin mineraaleihin. Tähän mennessä ollaan oltu todella tyytyväisiä näihin Lovean voiteisiin. Iho jää aluksi vähän valkoiseksi, mutta imeytyy nopeasti iholta kuitenkin pois. Tuoksukin on kiva ja lisäksi iho jää ihanan pehmeäksi - suosittelen siis!


Mitä aurinkovoiteita te käytätte ja mitä ajatuksia kemikaalit teissä herättävät?

Toivotan teille jo nyt aurinkoista viikonloppua, me lähdemme huomenna Ukkokullan kanssa kaksin juhlistamaan kaverin synttäreitä ja saamme lapsivapaan viikonlopun. Tarpeeseen tulee. 


Nina

Ei kommentteja: