maanantai 16. kesäkuuta 2014

Ruokavinkkeli

Heippa ja huisia juhannusviikkoa!

Ajattelin tulla jakamaan teille mitä herkuimman ruokareseptin, joka on kaiken lisäksi vielä aivan naurettavan helppo tehdä. I can do it, so you can do it. Meillä jokainen tykkää näistä, myös lapset, joten pitäähän tällainen resepti laittaa jakoon äiti-blogissa. Resepti ei ole kylläkään oma, vaan aikanaan löydetty Googlen kautta täältä, mutta mitäpä tuosta.

Kyse on siis kanalihapullista, NAM! <3 

Resepti on näinkin simppeli:

Tarvitset:
400 g kanan jauhelihaa
2 rkl korppujauhoja
1 nippu tuoretta korianteria
1 tl suolaa
ripaus pippuria
ripaus chilijauhetta (ohjeessa on käytetty puolikas chili - itse käytän maustetta, ettei tule liian tulisia lasten makuun)

Sitten peruspullien pyöritykset ja uuniin 200 asteeseen noin 20 minuutiksi.

Minä saan kanalihapullat näyttämään aina pikkuaivoilta, joten nämähän sopisivat halloween-bileisiin kuin nyrkki silmään! ;)Nina

Ps. Kloppinen on läpsinyt minua vahingossa käteen varmaan jo viisi kertaa, kun hän katsoo Touhukkaita Yleareenalta ja siinähän se pimatsu käskee heilua, että saa energiaa. Tai jotain. Ja meillähän heilutaan. Että käykö tämä nyt sitten lounaan jälkeisestä lepohetkestä...

2 kommenttia:

Delusion kirjoitti...

Kiva, kun postailet taas :) täytyykin kokeilla tota reseptiä, muutenkin ollut mielessä et pitäs joku kerta tehdä perusjauhelihan sijaan jtn broilerinjauhelihasta!

Nina kirjoitti...

Kiva taas pitkästä aikaa postailla! :) Kannattaa kokeilla, ovat tosi herkullisia ja tuovat ihanaa vaihtelua ruokapöytään.