perjantai 6. maaliskuuta 2015

Droppeja satelee!

Olisinko ikinä arvannut pötsi pystyssä, että minä tulen olemaan just sellainen lastenvaatehullu, joka istuu kuin tatti paikoillaan läppärin ääressä, kun lastenvaatevalmistajan uutuudet tulevat myyntiin?

Olisin. Olen aina rakastanut vaatteita ja muotia, ja ollut enemmän tai vähemmän kiinnostunut niistä. Ei ole ollut yllätys, että vaaterakkauteni paisuu myös lastenvaaterakkaudeksi.

Olisinko kuitenkaan ikinä arvannut, että shoppailu on kaikkea muuta kuin rentouttavaa aamupäivä-huvitusta? Että ennen h-hetkeä hion strategiaani viikkotolkulla kuinka saada kaikki haluamani. Että ennen h-hetkeä olen kirjoittanut lukuisia ostoslistoja, harkinnut kokoja, harkinnut värejä, miettinyt asukokonaisuuksia. Olisinko silloin arvannut, että ostoshetkellä rynnistän verkkokauppaan kymmenien tuhansien muiden kera ja istun sormet ristissä toivoen ettei saitit kaadu kaaoksessa. Että ostosten teko aiheuttaa korkeahkoa verenpainetta, käsien tärinää ja happivajetta aivoissa, kun henkeä pidätellen odotan kassalle pääsyä nähdäkseni sainko kaiken haluamani vai vietiinkö jotain jo ostoskorista. Olisinko arvannut, että tähän hypetykseen vaikuttaa aivan satavarmasti maanisten mammojen kiherrys facebook-saiteilla?

No en tosiaan olisi.

Mutta näin kävi. Minä olin yksi heistä, joiden aamupäivä kului eilen Gugguun verkkokaupassa ja tänään Rodinin jälleenmyyjien verkkokaupassa. Vaikka olin myynyt paljon pieniä vaatteita tietoisesti säästääkseni näille droppipäiville, voin kertoa että kyllä rahakin katosi tililtä varsin vauhdikkaasti. Enkä todellakaan ostanut kaikkea haluamaani, vaan tein karsintaa ostoslistaan, että mitkä asiat ovat ns. pakko saada -juttuja. Loppuja ostelen sitten pikkuhiljaa pitkin kevättä, kun taloustilanteeni tästä taas kohenee.

Poikien vaatekaapit saavat herkullista täytettä Gugguun mintuista trikoopantseista, leggareista, hihattomista ja t-paidoista. Arvelin mintun värin olevan "the juttu", joten keskityin itsekin ostamaan sitä nyt ja muita värejä vasta myöhemmin. "Strategia" osui nappiin, sillä juuri nämä värit katosivat jälleen minuuteissa verkkokaupoista. Hullua, mitä? :D
Onneksi sentään Rodineita voi tilata niin, että hengittää samalla. Ne eivät tunnu loppuvan aivan parissa minuutissa, vaan ehdin jopa hetken vertailla, että mistä tilata. Kloppiselle on tulossa miekkavalas-leggarit ja fisu-uikkarit (iiiiiiks, nää on niin söpöt, tuu jo kesä! <3) ja Jäpikälle ihana delfiinishortsihaalari, joka sopii varmaan loistavasti kesällä keltaisen Gugguun lippiksen kanssa yksiin! <3


Taisin täälläkin mainita Rodinin drop1:n aikaan, että onneksi suurin osa haluamistani jutuista tuli jo ja loppukevään pääsen halvemmalla. As if, kyllä vain löytyi osteltavaa nytkin! Ja vielä odottelen ainakin pelikaani-kuosia ja myös niitä basic-vaatteita.

Ja eipä muuten sovi unohtaa, että tulematta on vielä suurin osa haluamistani Popupshopin uutuuksistakin... Apua. Yksi uutuus meiltä jo löytyy, nimittäin tämä Leijona-jumppis. Tämä oli tarkoitus tulla Jäpikälle, mutta jumppis olikin sen verran pitkä koossa 2-3, että se sopii vielä loistavasti Kloppisellekin. Ja roikkuu kivasti haaroista. ;) Olen todella tykästynyt Popupshopin vaatteisiin, niissä on jotain coolia asennetta ja ne ovat laadultaan loistavia - kestävät hyvänä pesusta toiseen. Kissaeläimet! <3 


Onnea on mies, joka tässä lastenvaatedroppien keskellä kannustaa ostamaan (etten jää märehtimään ja pian ilman ja sitten harmittaa) ja vieläpä ilahduttaa keskellä arkea. Minä nimittäin ihastuin aikanaan Muumitalo-kuppiin, märehdin aikani että ostanko vai enkö, jäin lopulta ilman ja harmittelin. Tuttu kuvio, taas. No, Ukkokulta oli bongannut kupin eräästä kaupasta työreissullansa ja toi sen yllätystuliaisena. Ihana mies. <3


Kuvankauniina kuvausrekvisiittana kypsymässä olevat avokadot. :D

Löytyykö sieltä ruudun takaa lastenvaatteisiin vaarallisesti hurahtaneita vai oletteko sitä mieltä, että tämä on sekoilua isolla S:llä? :)

Viikonloppuja!


Nina

Ei kommentteja: