tiistai 3. maaliskuuta 2015

Herkullisin värikombo

Minä, kuten aika moni muukin, innostui Gugguun kevätuutuuksien mintusta sävystä. Tilasin ensimmäisestä dropista tottakai mintut hupparit mustalla vetoketjulla. Sitten silmiini osui beige huppari mintulla, tai siis virallisemmin ice blue -vetoketjulla, ja olin aivan totaalisen myyty. Luonnollisesti tällä hurahtamisen hetkellä hupparit olivat loppuunmyytyjä meidän koossa. Tiedättekö, etsin tätä beigeä hupparia niin verenmaku suussa kaikista mahdollisista verkkokaupoista, että lopulta piti lopettaa, kun pää särki niin että silmissä sumeni! :D Ukkokulta ei aina aivan käsitä tätä lastenvaatteisiin liittyvää draamaa ja hengenahdistusta.

Vaan eipä kestänytkään haluunjotainenkäsaa-ahdistusdraama kuin pari päivää, kun jo bongasinkin beigen hupparin Jäpikän koossa. Lainkaan liioittelematta hypin löydöstäni tasajalkaa. Ja voi sitä autuutta, kun avasin paketin... Beigen ja mintun väriliitto on aivan mieletön! <3


Eipä siis liene vaikeaa arvata, mitä värikomboja olen Gugguulta tilaillut... ;)


Näille kaveriksi mintut ja beiget hihattomat, ja kesä vois vaikka jo tulla?


Ylihuomenna Gugguun drop kakkosesta on tarkoitus kotiuttaa lisää näitä sävyjä, ja toki vähän muutakin. Ostoslistalla on ainakin minttuja trikoopantseja, hihattomia ja ehkä muutama pipokin. Saapa nähdä, mitä ehtii saamaan. Melkoista yleisöryntäystä ennustan taas tapahtuvaksi...

On kai joku muukin jo shoppaillut lapsilleen kesävaatetta - onhan? :D


Nina

4 kommenttia:

Shopaholic kirjoitti...

Olen tässä lueskellut blogiasi aika paljon. En saisi lukea mitään, mutta blogeja aloin kuitenkin googletella. Tämä blogisi tuo hieman lohtua, sain pari päivää sitten tietää olevani raskaana ja se oli kauhea järkytys. Olen minä-keskeinen vaatefriikki ja _inhoan_ lapsia, mutta tässä sitä nyt ollaan! Peloissaan ja raskaana. Kiva että blogisi on hieman erilainen. Omia tuntojani aloin kertomaan täällä:

http://himoshoppaajanvauva.blogspot.fi/

Nina kirjoitti...

Kiva, kun seuraat ja tykkäät! En voi oikein muuta sanoa lohduksi kuin että kyllä se siitä :D Väittäisin, että nuo järkytyksen ja pelon tunteet ovat melko normaaleja. Tai itse ainakin olen ollut molempien raskauksian alkuvaiheilla ihan samanlainen: peloissani ja järkyttynyt - siitäkin huolimatta, että pienemmän annettiin tulla kun tulee eikä ehkäisyä ollut. :D Lähdenkin tästä heti kuikuilemaan blogiasi! ;)

Shopaholic kirjoitti...

Tervetuloa, tekstiä varmaan tulee jos raskaus jatkuu normaalisti, kirjoittaminen on terapiaa. :) Juu ei ole vielä hirveästi positiivia tuntoja ollut asian suhteen (oikeastaan yhtään :D ). Mutta en ole enää itkenyt kuten kaksi edellistä päivää, ehkä se on edistystä sekin!

Nina kirjoitti...

Kirjoittaminen todellakin on terapiaa! Ja ihan huomattavaa edistystähän on siis tapahtunut :D