keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Kuumeen kallistamat

Niin vain jostakin meille pukkasi taas jotain pöpöä. Ukkokulta oli aivan kanveesissa koko edellispäivän melko korkean kuumeen vuoksi, ja eilen illalla alkoi Jäpikän vuoro. Kuopus-ressulla oli pakki aivan sekaisin ja vaippoja sai vaihtaa jatkuvasti. Illalla nukkumaan mentäessä Jäpikkä oli melko kuuma ja olisi pitänyt jo siinä vaiheessa tajuta antaa lääke... Stupid me.

No, kuten sanontakin tietää, tyhmästä päästä kärsii koko kroppa. Näin tälläkin kertaa. Yöllä tottakai Jäpikkä heräsi itkustamaan eikä meinannut rauhoittua oikein millään. Väsymys oli aivan infernaalista ja vitutus... Sille ei lie löydy edes mittakaavaa. Aivan liioittelematta löin nyrkillä (oman sängyn) patjaa ja kirosin pastaa elämääni. :D

Aikuinen minä, kohta kolmekymppinen, ei uskois mitä?

Lopulta lääke kuitenkin alkoi tehota ja Jäpikkä nukahti. Ja nukkui aamuun asti.En voi muuta todeta kuin että Thank God tämä raskaus on väsymykseltään ja voinniltaan aivan erilainen kuin kaksi ensimmäistä. Jos nimittäin olisin nyt yhtä väsynyt (=tööt.) ja huonovointinen kuin edelliskerroilla, olisi tällaiset yöt tehneet minusta zombien. En oikeasti jaksaisi, en mitenkään. Edelliskerroilla nukuin aivan huomattavasti enemmän kuin mitä nyt ja silti väsytti. Onneksi näin. Tänäänkin nimittäin olen hoitanut sairastupaa, lämmittänyt takkaa, tehnyt ruokaa, siivonnut ja pessyt sekä viikannut pyykkiä vain pelkästään aamupäivän aikana. Luonnollisesti televisiosta tuli tuntitolkulla lastenohjelmia.

Ukkokulta meni näyttämään muuten pojille YHDEN jakson Teletappeja ja nyt ne vinkuvat niitä jatkuvasti. Voiko ollakaan ärsyttävämpää lastenohjelmaa?!


Aika ihanaa olla näin eloisa. Tosin en uskalla tätä energisyyden onnea pahemmin kailottaa, sillä voi kai väsymys tuolta jostakin vielä iskeä. Alussahan tässä ollaan. Ärsyttävää muuten, kun ei ole aavistustakaan millä raskausviikoilla menen. Varasin jo ensi maanantaille varhaisultran, mutta nyt on herännyt sellainenkin ajatus, että onko siinä mitään järkeä. Sille rahalle kyllä löytyisi muutakin käyttöä... Ehkäpä tänään vielä kuitenkin soitan lääkäriin ja kysyn lopullista hintaa käynnille, ja teen päätöksen sen mukaan. Nettiajanvarauksessa kun selvisi vain noin hinta ja se tuntuu olevan kovin alakanttiin verrattuna muihin kuulemiini hintoihin.

Uudet Paputkin saapuivat ja etenkin tuo nappihupparitakki on IHANA! <3 En tiedä kuinka teitä mitkään asukuvat kiinnostavat, mutta tällä vasemman puoleisella kokonaisuudella kävimme ruokaostoksilla ja minusta se oli hieno! Ai että minä tykkään pukea näitä mun silmäteriä.


Sellaistapa tänne - nyt bingotaan, että kuka on jonossa seuraavana sairastamassa: minä vai Kloppinen. Toivottavasti en tällä kertaa minä, sillä Ukkokulta on keksinyt jotain ylläriä minulle perjantaina synttärieni kunniaksi ja olisi ihan sikamälsää, jos meno jouduttaisiin perumaan. :P


Nina

Ei kommentteja: