keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Rutikuiva tukka

Olen ollut viimeisinä kuukausina aivan hävettävän laiska hakemaan kampaamoliikkeistä shampoota ja hoitoainetta. On niin paljon helpompaa ja nopeampaa ostaa nämä ihan perusmarketista ruokaostosten lomassa. No, nyt markettilitkujen käyttö alkaa toden teolla näkyä... Päänahka rutisee jälleen kuivuuttaan eikä itse hiustenkaan kunto häävi ole. Kun kuivasta, kutisevasta päänahasta roikkuu useampi kymmenen senttiä ihan omaa, vaalennettuakin, tukkaa, on lie selvää, että hiustenhoitotuotteilla on todellakin väliä.


Olen käyttänyt vuosia kampaamotuotteita ja nyt jokusen kuukauden markettituotteita. Ero näissä on aivan valtava. Oman kokemuksen mukaan markettituotteet ärsyttävät ja kuivattavat päänahkaa sekä hiuksia ja latistavat niistä enemmän kuin "kunnon" kampaamotuotteet. Luvattua tuuheutta ei muutamalla eurolla saa. Lisäksi olen huomannut, että hiukseni ovat myös ohentuneet aivan valtavasti. Syynä voi toki olla pieni stressikin, mutta toisaalta olen ihan ammattistressaaja, eli mitään ihan superpoikkeuksellista ei ole tapahtunut.

Blogeissa yleensä pruukataan kehua ja hehkuttaa tuotteita, niin minäkin, mutta tällä kertaa on tehtävä poikkeus. Aion nyt vinkata, mitä EI missään nimessä kannata ostaa: Doven Oxygen Moisture -shampoota tai hoitoainetta. Volyymia tämäkin lupaa, mutta en ole eläissäni saanut millään tuotteella hiuksista niin hentoisen ja sähköisen oloisia kuin tällä sarjalla! Ehdottomasti huonoin ikinä ostamani shampoo ja hoitoaine, kiertäkää te muut nämä kaukaa.


XZ:n karpalokinuski hoitoaine sen sijaan tuoksuu niin hyvältä, että sitä voisi lusikoida tuubista. :) Muuten ei sekään mikään loistotuote ole, mutta ihan käypä kuitenkin. Paremman puutteessa.

No, viimeksi kaupassakäynnin yhteydessä marssin määrätietoisena kampaamotuotteita myyvään liikkeeseen ja nappasin hyllyltä Maroccanoilin kosteuttavan shampoon ja hoitoaineen. Näistä olen kuullut paljon hyvää, joten odotuksetkin ovat melkoisen korkealla. 

Onko teillä tästä sarjasta kokemusta?


Reilun viikon päästä olisi myös kampaaja-aika ja olen jälleen yhtä kysymysmerkkiä, mitä sinne menen pyytämään. Ihmeitä?

Onko tämä vaaleammat latvat kuin tyvi jo ihan last season (on, itseä ainakin jo kyllästyttää), pitäisikö pysyä vaaleanruskeassa sävymaailmassa vai vetää koko tukka taas tummanruskeaksi? Tai sellaiseksi ihanaksi suklaiseksi? Jotain luonnollista, jotain raitoja ehkä? Miten tämä voi olla aina näin vaikeaa...

Kuvat napsittu Instagramista.

Selvää on vain se, että tukka pysyy ilmeeltään pitkänä. Vai onko kuitenkaan - nimittäin Kim Kardashianin polkkakin on U-P-E-A! <3 Vai mitä sanotte?

Kuva Googlen kuvahausta.

Kuiviin latvoihin tuo olisi ainakin ratkaisu! :D


Nina

2 kommenttia:

Malla kirjoitti...

Mun lyhyt polkka on kans huonossa kunnossa. Tigin shampoo ja hoitis piti ne hyvinä, mutta se shampoo alkoi kutittaa. Nyt oon käyttänyt jotain surkeeta Yves Rocherin shampoota, joka ei vaahtoa. Ja Garnierin hoitista, jolla saan tukan likaseks heti. En tiedä pitäiskö palata Aussien tuotteisiin. Kerro sit onko nuo sun putelit hyviä?

Nina kirjoitti...

Mä käytin joskus aikanaan Aussieta ja tykkäsinkin, mutta sitten kyllästyin ihan totaalisesti niiden tuoksuun enkä ole kyennyt enää ostamaan. :D Palaan myöhemmin kokemusten kera eetteriin!