tiistai 17. maaliskuuta 2015

Tiikerirakkaus.

Popupshopin lastenvaatteet ovat iskeneet meikämannekiinin sydämeen niin, että nämä the tiikeribaggyt taisivat olla kaikkein odotetuin juttu minulle ostoslistalla. Kyllä, jopa vielä enemmän pakko saada kuin Gugguut ja Rodinit. Viime kierroksella missasin nämä tikrut ja kun kuulin huhuja, että nämä tulevat mallistoon takaisin tänä keväänä, en meinannut pysyä housuissani.


Vaikka en varmasti ollut ainut, joka näitä baggyjä himoitsee, sain kuin sainkin ostettua ne kaksin kappalein - sekä Kloppiselle että Jäpikälle. Vaikka koot menivät vahingossa vähän yläkanttiin, niin ne olivatkin ihan sopivat jo käyttöön. Noin 90-senttinen Jäpikkä sai siis koon 3-4/104 ja noin 98-senttinen Kloppinen koon 4-5/110. Eli en sanoisi näitä reiluiksi, vaan pikemminkin nafteiksi kooltaan. Materiaali on ihan huippua: ohutta collegea, joten nämä varmasti menevät kesälläkin.

 

Joka kerta kun pääsen hypistelemään näitä, niin huokailen vain... Nämä ovat niiiiiiiiiiiiiiin päheät! Just täydelliset lastenhousut. En kestä. <3 

Näitä taidan marinoida kaapissa aina lapsenlapsenlapsille saakka. :D

Löytyykö teidän lastenvaatekaapista joku supersuosikki, joka on vain yksinkertaisesti ylitse muiden?


Nina

Ei kommentteja: