maanantai 9. maaliskuuta 2015

Kevät yllätti mutsin!

Aurinkoista alkavaa viikkoa itse kullekin säädylle!

Viikonloppu sujahti taas aivan laittoman lujaa ohi, vaikka molempiin päiviin mahtui rutkasti kivaa tekemistä. Lauantaina paketoitiin kummitytön synttärilahja sievään pakettiin, puettiin parempaa päälle, pyöräytettiin muutama loiva kihara tukkaan ja lähdettiin juhlimaan. Sunnuntaina taas käväisimme nuuhkimassa lähes uunituoretta vauvaa ystäviemme luona, jossa vauvan lisäksi on myös suunnilleen saman ikäinen poika kuin Kloppinen. Viikonloppuun mahtui siis kahvihetkiä aikuisten kesken ja kivoja leikkejä (eiku riitoja?) lasten kesken.


Kevään tehdessä selkeästi tuloaan painelimme tietysti ulos ja korkkasimme välikausihaalarin. Kyllä, kaksi lasta ja välikausihaalarista voi puhua yksikössä. Jostain syystä ei päähäni ole rekisteröitynyt alati kohoavat asteet lämpömittarissa ja en ole vaan kyennyt ymmärtämään, että kevät ihan totta tekee tuloaan. Koko ajan olen jotenkin ajatellut tämän olevan vain väliaikaista lämpeämistä ja odottanut vielä sitä lopputalvea tulevaksi. Niinpä Kloppiselle on hankittu vasta pelkkä välikausitakki (Molon ihana Fox-kuosi <3). Isompi ulkoili siis edelleen talvihaalarissa, mutta ei onneksi aivan läkähtynyt.

Jäpikälle periytyi Kloppisen vanha Polarn O. Pyretin kuorihaalari fleece-vuorella aivan loistokuntoisena, vaikka isoveli on sillä rällännyt menemään viime kevään ja syksyn. Samanlaisen haalarin yritän ilman muuta ostaa nyt Kloppiselle, sillä haalari on ollut jumalattoman hyvä ostos! Irroitettava fleece-vuori on todella kätevä: kylmemmillä keleillä fleece sisään ja lämpimämmillä pois. Lisäksi haalari pitää uskomattoman hyvin vettä ja tuulta. Eli toisin sanoen lapset lämpiminä. <3 Konttaamista ja kuluttamistakin se näyttää kestävän aivan erinomaisesti, sillä en huomannut haalarissa minkäänlaista käytönjälkeä esimerkiksi polvissa, kun sitä tutkailin ennen Jäpikälle pukemista. Ja on se niin kätevää, kun mitään kuravaatteita ei tarvitse erikseen ostaa!

No, se kehuista. Tajusin viikonloppuna senkin, ettei pelkkä välikausihaalari riitä. Ostoslistalle päätyivät myös Molon välikausihousut takin pariksi, välikausikengät, ns. paremmat kengät picotakin kaveriksi, perussormikkaita ja trikoopipoja, sillä ne ovat mystisesti kutistuneet talven aikana laatikossa. Oijoi, että jokainen kevät ja syksy tuntuvat käyvän kalliiksi: syksyisin tulee ostettua talvikamppeet ja keväällä välikausikamppeet.

Kuvat Punavuorenpeikosta ja Babyshopista. Kiitän lainasta. :)

Pihalla ollessani huomasin, että omenapuiden juuresta pilkottaa jo jotain vihreää - IHANAA! <3
Nina

Ei kommentteja: