perjantai 4. marraskuuta 2011

Himoshoppaajan löytöjä.

Ennen rakkauden hedelmämme syntymää minulla oli aivan liikaa aikaa pyöriä huuto.netissä... Ja kirppareilla. Mutta! Kaikenlaisia erinomaisia löytöjä ja ostoksia olen tehnyt ja niitä sataeurosia on säästetty edelleen tuntuvasti...

Esimerkiksi mobile oli minusta sellainen ostos, että halusin sen uutena. Jotenkin halusin, että se on varmasti puhdas ja siisti, eikä tuoksu kenenkään toisen mukulan puklulta ja ripulilta jo valmiiksi. Muutin kuitenkin mieleni uutena ostamisesta, sillä tämän Nattoun mobilen löysin "käytettynä uutena". Tämä mobile bongattiin siis uudenveroisena huuto.netistä, sillä mobile ei ollut sopinutkaan myyjän pinnikseen. Näin ollen tämän ihanan mobilen sai noutaa Postista alkuperäisessä pakkauksessaan ja maksoin siitä 20 euroa.

 


Matkasänkyä olin tsiikaillut Huuto.netistä pitkään ja sellaisen taas ajattelin heti ostaa käytettynä. Samsoniten Pop-Up -malli miellytti kovasti silmää, muttei niinkään lompakkoa, joten mitä halvempi sitä parempi. Matkasängylle kun oikeasti olisi käyttöä, sillä Ukkokullan sukulaisissa sukulointi vaatisi aina useamman päivän reissua Pohjanmaalle. Tällainen Samsonite tuli sitten huudettua muistaakseni 26 eurolla todella hyväkuntoisena. Ja kuten kuvista huomata saattaa, keksin sängylle lisäkäyttöä tekemällä siitä alakertaan oman sängyn. Vaikka kloppinen toki usein nukkuu ihan vain sohvalla peittoon kapaloituna. :)
Pojulle alkaa olla myöskin vaatteita jo jonkin verran, mutta olen lähtenyt kirppareille (sekä kaupoillekin) sillä mentaliteetilla, että jos todella teen jotain elämää suurempia löytöjä, niin ostan ilman morkkista. Ja piste. Ukkokulta on ollut reissuillani mukana, joten hän on toiminut järjen äänenä. Tai sitten ei. Esimerkiksi alla olevan "turhakkeen" hänkin välttämättä halusi... :)

Lindexin hävyttömän makea talvirotsi 8 €.
Uskomattoman hyväkuntoinen ja -laatuinen Tikru-haalari irtosi uskomattomaan 1,50 € hintaan.
Superhieno kauluspaita, jota muistan kuolanneeni HenkkaMaukalta kesällä, maksoi 4 €.
Huuto.netistä innostuin muuten tsiikailemaan sillä silmällä myös vaatteita. Jos jotakin aivan eriskummallisen ihanaa nimittäin löytyisi. Esimerkiksi yhtä Englannista alunperin ostettua Nalle Puh -ulkohaalaria huutelin, mutta sitten piti vähän synnytellä välillä, niin huuto meni ohi suun. Tällaiset sulokkaat potkarit kuitenkin sain huudettua, ja itselleni voitettua. :)
HenkkaMaukalta bongattiin Ukkokullan kanssa nämä pikkuruiset mustat pillifarkut. Maksoivat 9,95 euroa ja näitä nyt vain ei voitu jättää kaupan hyllylle, kun ne niin kutsuivat. Kutsuivat, tiedättehän, ne kutsuivat.Tarjoustalosta bongasin nämä valokuvakehykset puoleen hintaan, maksoivat yhteensä 5 €. Sopivat niin pahuksen hyvin vauvan huoneen tyyliin ja värimaailmaan, että näitä hihkuimme miltei tasajalkaa. Ollaan me Ukkokullan kanssa aika pari. :) <3 Vihdoin ja viimein pääsimme siis laittamaan lemppariultrakuvamme oikein esille. Vaikka kohta puoliin niihin saakin vaihtaa jo oikein vauvakuvat. :)Lopuksi vielä pakko esitellä H&M:ltä tilaamani tyynynpäälliset. Tykkäsin. Ja ne tyhmät sieltä lähettivät taas uuden pikkukuvaston, joka on sisustusherkkuja täynnä. Pöh.Himoshoppaaja kuittaa. Tältä erää. ;)


Nina

Ei kommentteja: