tiistai 23. huhtikuuta 2013

Aavistuksen kutistunut.

Täällä ilmoittautuu kolmaskin räkänokka - flunssaa eivät siis ainoastaan sairasta meidän pojat, vaan myös mutsi herself. Raah. Taukoa liikunnasta on kertynyt jo viikko ja kohta puoliin alkaakin jo pää räjähtää. Mutta kyllä tää tästä. Aion malttaa nyt mieleni ja odottaa, että olen oikeasti terve ennen kuin palaan hikitouhuihin. Ja tänään itseasiassa olo onkin jo semihyvä, vähän vuotaa vain nenä. Joten luulen, että perjantaina olisi mahdollista päästä jo vaikka BodyCombatiin. Ostamani treenihanskat pääsevät sielläkin käyttöön. Olo on varmaan vähintään kuin oikealla nyrkkeilijällä... ;) Kahvakuulassa nämä olivat aivan ehdottomat! Ja BodyPumpissa myös, vaikka ensin epäilinkin, että tuo rannesuoja häiritsee. Vaan eipä häirinnyt.


Tänään nyt sitten on virallisesti dieettiä kolme viikkoa takana, sillä dieettihän alkoi minulla hölmösti keskellä viikkoa. Lähes pilkun tarkalleen olen dieettiä noudattanut, mutta kuten sanottu, liikunta on jäänyt vähäisemmäksi kuin mitä ohjeet suosittelisivat. No, sen verran tunnustan, että Ukkokulta täytti tuossa yksi viikonloppu 30 vuotta, joten söin sinä päivänä kakkua ja muita herkkuja. Ja join sitä myrkkyä: alkoholia. Ei olisi oikeasti käynyt mielessäkään, että olisin syönyt juhlapaikalla raejuustoa ja juonut vettä. Tarkka olen tämän dieetin kanssa, mutta järki kulkee edelleen mukana.

Kolmessa viikossa on tapahtunut tällaista:

Paino 62 kg -> 60,2 kg
Reisi 50 cm -> 49 cm
Pohje 35 cm -> 34 cm
Lantio 100 cm -> 99,5 cm
Vatsa 94 cm -> 93 cm
Vyötärö 73 cm -> 72 cm
Rinta 88 cm -> 87,5 cm
Käsivarsi 29 cm -> 28,5 cm.

Kauttaaltaan on siis vähän lähtenyt. Ja painoonkin olen nyt ihan tyytyväinen. Melkein pari kiloa kolmessa viikossa on minusta ihan ok suoritus ja vähintään sekopäisen innostuneena odotan, että puntari näyttää vitosella alkaa lukua... Mietin muuten tovin, että paljastanko teille näitä kehoni todellisia lukemia, mutta sitten päätin, että äh, antaa palaa. Tällainen plösö täällä kirjoittelee. :)


Lisäravinteista tilasin tosiaan vain ja ainoastaan nämä rasvanpolttokapselit sekä Green Tea -kapselit. Näitä kapseleita olen tosin syönyt vasta viime viikon perjantaista lähtien, joten mitään huomattavaa eroa mihinkään en kyllä näe. Ehkä jotenkin vatsan seutu tuntuu kiinteämmältä, en tiedä? Mutta pakko sanoa, että ensi kertaa elämässäni haaveilen ihan tosissani litteästä, trimmatusta vatsasta. Siis toki aina sitä on halunnut olla kiinteä ja hoikka, mutta nyt on sellainen olo ja draivi, että sen eteen voisi tehdä oikein töitäkin. Saapa nähdä onko tämä vain jokin ohimenevä mielenhäiriö. Luultavasti... Ainakin tästä terveellisemmästä ruokavaliosta aion pitää ehdottomasti kiinni!


Nyt pitää jatkaa hääkutsujen ja hääinfojen parissa käyskentelyä. Niitä on tässä väsäilty koko viikonloppu ja eilinen. Ja tällä viikolla ne lähtevätkin maailmalle. Jännittävää! Kutsuista tulossa sitten ihan oma postauksensa... ;)

Kuulemiin!


Nina

Ei kommentteja: