torstai 25. huhtikuuta 2013

Vinkki Tigi-faneille!

Olen ihan totaalisen rakastunut Tigin Bed Head Urban Antidotes Recovery -shampooseen ja hoitsikkaan. Olen kehunut niitä täällä(kin) montamonta kertaa. Ja tiiättekös, sitten Ukkokulta yhtäkkiä yks päivä huikkaa, että hei kulta, onks halpaa, jos saat kaks Tigin pulloa (750 mll) hintaan 29,95 €? Meinasin tippua persiilleni, sillä kyllä - on se aika halpaa. Yleensä kun et settiä alle 40 € saa. Ai että, tilasin tietenkin heti. <3

Ja koska edukkaan hinnan lisäksi tilaus tuli ihan älyttömän nopeaa perille ja vieläpä ihan kotiovelle, on minun pakko suositella tätä verkkokauppaa teillekin! Kyseessä on siis kauppa nimeltänsä Wihonen. Siellä myydään vaikka mitä kivaa muun muassa sisustukseen, mutta ne Tigit sijaitsevat siellä melko kummallisessa kategoriassa, nimittäin Äijämarketin puolelta. Siksipä Ukkokulta Tigeihin varmaan sitten törmäsikin... ;)


Tämä(kään) ei ollut ikävä kyllä maksettu mainos. Ottaisin nimittäin ihan kovinkin kernaasti vaikka Tigejä ilmaiseksi. Tai puoleen hintaan. Tai edes parinkymmenen pinnan alella. Ilman postareita edes? Kukkuu?

Ei vaines, minä ainakin tykkään kovasti lukea toisten kehuja koskien erilaisia verkon kauppoja. Joten tässä siis aito suositus minulta.

Hiuksista tulikin mieleen, että olenko muuten paljastanut uuden kuontaloni jo teille? Jos en, niin tässä tulee. Naurakaa pois - olen äärettömän huono pousaaja. Nauruun kuolisitte, jos näkisitte ilmeiden kirjon. Jätetään siis ne välistä, jatketaan elämistä ja anonyyminä olemista.


Kutrit saivat luvan tummentua, kun ihan totaalisesti kyllästyin tähän epämääräiseen liukuvärjäysvaalennukseen. Ukkokulta oli onnessaan, sillä tavatessamme minulla oli pitkä tummanruskea tukka. Kuulemma nostalgista ja ihanaa tämä. <3


Nina

4 kommenttia:

Se jolla oli myös oli Elliksen hääpuku :) kirjoitti...

Sähän oot hoikka etkä yhtään pyöreä (tää oli johonkin aiempaan postaukseen johon ei tullut kommentoitua)

Ja tähän vinkkaan että feeluniquelta saa tilattua välillä tigejä edullisesti ja ilman postareita. On luotettava kauppa, oon ainakin 3 vuotta jo tilannut sieltä :) (Nykyään tulliraja(?) / alv-raja(?) on tippunut, mut alle 25€ tilaukset (en muista tarkkaa rajaa) ainakin voi tilata :)

Nina kirjoitti...

No joo, eipä tuo puntari ihan tuhatlukemia näytä, mutta aika löllö on kehon koostumus. Kireät farkut "keräävät" kaiken kasaan ja luovat illuusion... ;)

Ja iso kiitos vinkistä - pitää ehdottomasti tsekata tuo verkkokauppa! :)

Delusion kirjoitti...

Moikka, ootko onnistunu säilyttämään anonyymiytesi? Vai onko kukaan tuttu tunnistanut sinua joistain kuvista? Se kun on tuntunut olevan sulle tärkeää :) Vai haittaako tuttujen tunnistaminen - tahdotko olla ainoastaan tuntemattomien tunnistamattomissa?

Täytyy kyllä ihailla tota sun tahtoa kuntoprojektin parissa, kun on vielä kaksi pientä lastakin :D Mulle jäi tiukasti 2/3 raskauskiloista (joita tuli se 30....) ja on tosiaan helpompi vain mättää jtn nopeasti jääkaapista enempiä miettimättä. Oksettaa jo oma peilikuvakin, yyh. Mut onneks nyt kevään tultua ollaan innostuttu vaunuilusta hiukan enemmän - vielä kun sais syömiset kuntoon.. Synttärilahjana toivonkin personal traineria ;)

Miten muuten nyt arki kahden pienen kanssa sujuu? Voitko omasta puolestasi suositella lasten saamista pienellä ikäerolla? Vai toivotko, että olisitte odottaneet hiukan pidempään - tietenkään toivottamatta, ettei Jäpikkää olisi olemassa. Kyselen näitä, kun meillä tosiaan on kohta 5kk typy ja mies haluisi seuraavan mahdollisimman pian.. Samaan syssyyn :) Itse pelkään, että pää leviää kahden pienen hoitamiseen.. Varsinkin, kun nyttenkin minä pääasiassa olen vastuussa kaikesta kotona.

Huh, tulipa pitkä romaani... :D

Nina kirjoitti...

Hei ei haittaa - romaanit on kivoja! ;) :D

Kyllä toistaiseksi olen säilyttänyt anonyymiyteni (olipa sanahirviö!). Tai ei ainakaan kukaan ole tunnustanut, että tietää minun kirjoittavan blogia tai olisi tunnistanut minut. Aika paha kysymys sen sijaan tuo, että onko väliä kuka tunnistaa. Suurin toive kai olisi, että kukaan ei tunnistaisi. :D Ahdistavin ajatus olisi, että joku ventovieras tunnistaisi minut vaikkapa ruokakaupassa, mutta aika lailla yhtä ahdistavalta tuntuisi kirjoittaa tänne mitään, jos tietäisi, että tutut tätä lukisivat. Vaikka olen lähipiirillenikin sellainen aika suoraan asioista sanova ihminen, niin silti en ehkä kehtaisi täällä laukoa kaiken maailman "totuuksia", jos minut tunnistettaisiin. Vaikka tuskinpa kirjoitukseni ketään kummastuttaisivat. En tiedä. :)

Tuo kuntoprojekti onkin kyllä aika haastavaa toisinaan. Se aika on jostain auttamatta vaan pois, minkä riehuu jumpassa. Mutta toisaalta palaan kotiin uudistuneiden hermojen kera, joten kaipa se on kaikille win-win -tilanne? :D Sen olen tässä superdieetin aikana oppinut, että (minulla ainakaan) se paino ei lähde laskuun, ellei katso mitä suuhunsa laittaa. Aluksihan minulla oli mentaliteettina, että kun liikkuu, voi sitten syödäkin vapaammin. Pyh. Ikävä kyllä... :)

Meidän arjesta olen ollut aikeissa kirjoittaakin jo postausta, mutta lyhyesti kerrottuna kyllä meidän arki on aika helppoa. On toki päiviä, että tekisi mieli mennä ulos ja huutaa saatana, mutta näitä päiviä olisi varmasti sen yhdenkin lapsen kanssa. ;) Kaiken kaikkiaan tuntuu, että se toinen menee siinä ohella. Kuulostaa ehkä vähän rumasti sanotulta, mutta näin se vaan menee. Vaippoja pitää vaihtaa kuitenkin, joten onko sillä sitten väliä, että jos vaippapeppuja onkin kaksi. :) Olen ollut monesti tosi tyytyväinen tähän valintaan, sillä nyt kun katselen 1,5-vuotiasta menevää ja kiukkuavaa Kloppista ja mietin, että olisin nyt raskaana, niin huh vaan...... Oli "helppoa" voida huonosti ja maata sohvalla, kun esikoinen innoissaan katseli lattialla leluja. Liikkumatta. ;) Mustasukkaisuutta ei ole ollut juuri ollenkaan, vaan päinvastoin - Kloppinen tykkää pusuttaa ja viedä lelujansa Jäpikälle ihmeteltäväksi. Jäpikän lempiviihdettä onkin olla lattialla katselemassa mitä se isompi tekee. Eli sikäli voi jo nyt sanoa, että näistä on toisilleen seuraa. Hyvää on muuten sekin, että kaikki vauvajutut ovat melko tuoreessa muistissa ensimmäisestä lapsesta. Jos nyt pitäisi siis "päättää" uudelleen, niin varmaankin tekisin lapset taas lyhyellä ikäerolla. :)

Romaani sulle takaisin, ole hyvä! :D