tiistai 2. huhtikuuta 2013

(Vale)Superdieettaaja ilmoittautuu.

Koska herkkulakko meni plörinäksi, niin päätinpä korottaa pikkuruisesti panoksia ja lähteä mukaan Jutan kuuden viikon superdieettiin. Kyllä, päässäni on jokin todella napsahtanut ja into saada kroppaa kuntoon on SUURI. Vedin tänään vatsaa sisään niin, että miltei verisuoni napsahti päässä, mutta vitsi vieköön, näin vatsalihaksia! Lihaksia! Vatsassa! Ylhäällä ja kyljissä! Teki mieli kirkua, mutta sitten se verisuoni vasta olisikin napsahtanut. Sitten havahduin takaisin todellisuuteen ja päästin pömpän irti. Alavatsa varsinkin on oikea murheenkryyni. Että tule vaan kesä ja biitsikelit, täällä sitä möllötetään jo pelastusrenkaan kanssa.

Jo dieetin ensimmäisenä päivänä olen huijannut sen verran, että olen syönyt puolikkaan Tuplan ja puolikkaan pitsan. Selittelen valintojani sillä, ettei kaapistani todellakaan löydy tarvittavia aineksia dieetin aloittamiseen, ja eiliseltä jäi pitsaa, joten en kai sitä pois heitä?! Tänään tosin suuntaamme ruokaostoksille, joten pääsen aloittelemaan dieettiä huomenissa. Kauhulla odotan uuden ruokavalion kanssa elämistä, sillä kuten sanottu, en ole ikinä dieetannut enkä sen suuremmin miettinyt mitä suuhuni laitan. Minun pääkopassani kun jogurtti ei ole pahasta, vaan sipsit. Jogurtti, varsinkin vanilja-sellainen, on minun suurta herkkuani, joten viheliäinen aika on käsillä. Kuus viikkoa ilman jukkea, ei saakeli. Mitä mää on menny tekee.

Että olis syytä sitten siksarin näkyä tämän jälkeen.

Itsehillintä tulee olemaan koetuksella. Itseasiassa sitä piirrettä ei ole minulle juurikaan edes suotu, että saapa vain nähdä mitä tästä tulee. Ukkokulta kylläkin tuntuu olevan oikea orjapiiskuri ja on sanonut jo monta kertaa, että se on SUPERdieetti ja että se pitää ottaa tosissaan. Samantien tekee mieli tilata ovelle neljä pitsaa, kun toinen on noin ärsyttävä. Jonkun mielestä kai kannustava. Minusta ärsyttävä.

Treeneissä huijaan sen verran, että kuntosalitreenit jäävät treenaamatta. Jollei nyt joku ihme tässäkin asiassa tapahdu. Tällä hetkellä jumppailen nimittäin paikassa, jossa ei ole kuntosalimahdollisuutta, eikä minua oikein huvita vaihtaa treenipaikkaa tämän dieetin vuoksi. Päätin kuitenkin valita tunneiksi mahdollisimman raskaita tunteja, kuten BodyCombatia, BodyPumpia ja kahvakuulaa. Siihen kylkeen tietysti treenaan ohjeiden mukaan kotijumppia.

Aion huijata näillä näkymin myös kaikissa "ylimääräisissä" litkuissa ja ravinteissa. Kaikki lataus-, treeni- ja palauttavat tuotteet jäävät kyllä ostamatta. Se, että onko tämä järkevää, niin en tiedä. Saa kommentoida, jos omaat tietoa ja/tai kokemusta asiasta! Sen verran kuitenkin kerrottakoon, että vedän ihan omasta takaa Möllereitä ja Monivitskuja päivittäin. Rasvanpolttotuotteet hieman kiinnostavat, mutta ei ihan halvaksi moisten syöminen kyllä tule...

Tilasin muuten itselleni synttärilahjaksi parit housut Better Bodies -merkiltä Body Action -verkkokaupasta. Vaatemerkin nimi on ehkä vähän daiju ja itse en ainakaan voi itseäni laskea mihinkään hyväkroppaisten seurueeseen, mutta yritän ajatella, että tämä olkoon tavoitteeni. ;) Näin myös Pumpissa yhdellä jumppaajalla BB:n vaatteita ja ne näyttivät ihan mielettömiltä! Laatukin on kuulemma kohdillaan. Niin, ikää on mittarissa nyt 28 vuotta. Tuntuu ihan kahjolta. Mutta hyvältä. Ei kriisejä siis täällä.


Kuvat Body Action -verkkokaupasta pöllittyjä.


Onko sinulla kokemusta Better Bodies -merkin vaatteista? Hot or Not? Entäs Superdieetistä? Onko dieetti takana vai lähditkö mukaan vasta nyt?


Aurinkoista huhtikuuta toivottaa,
valedieettaaja-Nina :)

2 kommenttia:

Malla kirjoitti...

Oltiin miehen kanssa molemmat viime kesänä Jutan dieetillä muistaakseni 3 viikkoa. Miehellä lähti useampi kilo, mulla ihan vaan muutama. Täysimetin silloin eli vissiin sen takia paino ei kunnolla tippunut. Mutta outoa kyllä meille kummallekaan ei myöskään paino lähtenyt nousuun ton dieetin jälkeen.. Mies painaa edelleen saman verran kun viime kesänä.

Aluks oli aika kova nälkä, mutta sit siihen tottui. Vetelen vieläkin aamupalaks aika usein kaurahiutaleita, raejuustoa ja mehukeittoa.

Nina kirjoitti...

Se minua justiinsa mietityttääkin, että jos tällä dieetillä saa jokusen kilon pois, niin tulevatko ne kilto bumerangin lailla takaisin, kun dieetti on ohi. En nimittäin mitenkään kyllä pysty elämään tällaisella ruokavaliolla lopullisesti... :)