maanantai 29. huhtikuuta 2013

Inspiraation synnystä.

Ennen kuin paljastan meidän valmiit hääkutsut, haluan pitää teitä hulluja jännityksessä ja näyttää "muutaman" kuvan, joista se meidän inspis sitten kumpusi. Tai minun inspis, jonka möin Ukkokullalle sen verran menestyksekkäästi, että hänkin tykkäsi näistä pitsiunelmista. Myös kutsuissa. Kih kih.

Kuvat sieltä, täältä ja tuolta napsittu koneelleni...

Huomenna päräytän näytöille sitten meidän kutsut. Eivät ne ehkä näille vedä vertoja, mutta todella kauniit niistä tuli. Olen tyytyväinen. Enemmän kuin tyytyväinen. Ukkokulta ainakin on enemmän kuin tyytyväinen, sillä hän on hihkunut läpi viikonlopun, että meidän kutsuissa on tyyliä isolla T:llä. Tekisi mieli ehkä vähän tiedustella, että minkälaisiin hääkutsuihin hän on sitten tottunut...?

Jännittää ihan sikana tänään kiikuttaa kutsut Postiin! Se tekee tästä kaikesta jotenkin todellisempaa. Se on totta nyt. Se on menoa nyt. Lisäksi jännittää, tai pikemminkin pelottaa, että kutsuissa on kirjoitusvirheitä, jotain noloa tai ne repeytyvät Postin kuljetuksessa ihan riekaleiksi ja vieraat saavat kotiinsa pelkän kuoren...

Ressii pukkaa. <3


Nina

Ei kommentteja: