torstai 11. huhtikuuta 2013

Miten kävikään...

Koemeikki sekä kampaus olivat molemmat aivan fiaskoja. Väkisin miettii, että onko vika minussa: ovatko vaatimukseni mahdottomia? Vaadinko liikoja? Mahdottomuuksia? Onko naamassani sekä hiuksissani jotain vialla pahemman kerran, kun näin käy jo toistamiseen? Ristus, kun ottaa aivoon. Rahaa paloi taas aivan turhaan 115 €... Vaikka minulla oli kuvatkin mukana! Huoh.

No, kampaukseksihan olisin halunnut jotain tällaista:


Mutta ei - kampaaja totesi kylmästi, että hääpäivä on juhlapäivä ja kampauksen pitää olla juhlavampi. Piste. Viis tulevan morsiammen toiveista ja ajatuksista. Tästä ei edes keskusteltu, joten uumoilin, ettei hyvä varmaan heilu. Eikä heilunut. Monessa kuvassa rennosti roikkunut lainetukka oli minun kohdalla kähärää korkkiruuvia ja edessä ei roikkunut kevyesti hiuskaistaleet, vaan ne olivat tupeerattu sivuille ja taakse. Voi fuck, että näytin naurettavalta! Tosin siinä tilanteessa ei juuri naurattanut... Sitten otin puheeksi klipsipidennykset - eikö olisikin aika upea sellainen pitkä tuuhea harjas? Tähän kampaaja tuumi, ettei hiukset saa mennä hääpuvun päälle.

SIIS MITÄ V*TTUA???!!!!

Hänkö sen muka päättää? Sanoin melko suoraan, etten pidä kampauksesta ja yritin selittää sanoin mitä haluaisin. Kuvat kun nääs eivät ilmeisesti mitään avanneet. Mutta ei, kolmen korjausYRITYKSEN jälkeen annoimme olla. Lopputulos ei ollut lähelläkään sitä mitä halusin eikä kemiat kampaajan kanssa todellakaan kohdanneet...

Siirryin meikkiin meikkaajalle. Näytin meikkikuvat ja hän alkoi läästiä tuotteita kasvoilleni. Meikkaaja tosin oli oikein miellyttävä, mutta ikävä kyllä lopputulos ei miellyttänyt silmääni lainkaan. Meikkaan itse paljon ja tiedän meikkaamisesta paljon, joten ehkä siksikin osasin kiinnittää huomiota kaikenlaiseen. Ensinnäkin silmien rajaukset olivat täysin epäsymmetriset sekä todella epäsiistit. Lisäksi kulmakarvani piirrettiin viivoiksi aivan liian punertavalla ruskean sävyllä. Itse mokasin ehdottomasti siinä, etten tajunnut heti pyytää rajauksia silmiini (piirrän ne nimittäin itse aina) ja ehkä kuvissa näkynyt tumma meikki oli liian tumma kuitenkin minulle. Minä nimittäin näytin suorastaan pelottavalta! :D Meikki oli mielestäni jotenkin todella epäsiisti ja huonosti tehty.

Ei varmaan siis yllätä teitä, että perusin varaukseni tuolta paikasta X hääpäivänäni ja varasin ajat toiseen paikkaan?

Otin kyllä taas onkeeni tästäkin reissusta ja aion ensi kerralla olla vieläkin selkeämpi. Lisäksi pitäisi jotenkin kerätä rohkeutta ja sanoa asioista suoraan, eikä olla vain hiljaa, ettei toinen pahoita mieltään... Ensinnäkin aion pyytää vähemmän tummaa silmämeikkiä kera selkeiden rajausten. Loistavia kuvia löysin tästä hääblogista, jotka varastan sieltä suoraan. Tsorppa! :)Koska jos tämän kaltainen meikki tuntuisikin liian vaisulta, niin siihenhän saa lisää potkua nimenomaan lisäämällä sitä tummuutta. Eikö?

No, kampausfiasko sai ajattelemaan myös kampausta uudelleen. Toinen vaihtoehtohan auki leijailevalle harjakselle on rento ja iso nuttura niskassa. Mutta jotenkin koen, että se auki oleva tukka olisi nuorekkaampi. Ja jotenkin rennompi, kun miettii, että häitämme tosiaan juhlitaan navetassa keskellä landea, keskellä kesää. Jos kyseessä olisivatkin vaikka talvihäät, niin kampaus olisi ehdottomasti jotakin tällaista:Raah, kohti uusia pettymyksiä mars!


Nina

5 kommenttia:

Maiski kirjoitti...

Ideat on tarkoitettu jaettaviksi joten hyvällä omatunnolla saa "varastaa". Aika ihmeellistä asiakaspalvelua oot saanu kampaajalla. Luulis että se on morsiamen tehtävä kertoa minkälainen hääkampauksen tulee olla jne. Innolla odotan omaa koekampausta ja -meikkiä, itse kun aion näyttää tuon saman kuvan omalle kampaajalle! :D

Nina kirjoitti...

No niinpä, aika äimän käkenä minäkin sitä kampaajaa kuuntelin... Toivottavasti sinä sentään saat sitä mitä tilaat! :)

Mirkka kirjoitti...

Onpa kyllä ollut törkeetä asiakaspalvelua! Jos olisin ollut samassa tilanteessa ja olisin nykyistä parempi tuollaisissa tilanteissa niin olisin varmaan jättänyt maksamatta. Mutta oon luonteeltani sellainen että olisin varmaan maksanut vaan ja sitten harmitellut jälkeenpäin. :D

Toivottavasti saat parempaa palvelua muualla! Ihan uskomattoman ylimielistä kyllä tuollainen käytös kampaajalta.

enma kirjoitti...

On kyllä sanottava, että ihmeellinen on kampaaja ollut. Siis järkyttävä suoraan sanottuna! Tottakai morsian itse päättää millaiset hiukset haluaa tärkeänä päivänä. Huhhuh, mulla ois kyllä palanu käpy ihan totaalisesti.
Toivottavasti seuraava kampaaja osaa hommansa. Etenkin asiakaspalvelun!
Tsemppiä!

Nina kirjoitti...

Mirkka: No itse olen kanssa tosi nössö tilanteen ollessa päällä. Kiltisti maksan ja sitten jälkikäteen vasta napisen asiasta... :)
Enma: Toivotaan parasta ja pelätään pahinta! :D