perjantai 5. huhtikuuta 2013

Jännän äärellä.

Ai että, huomenna on luvassa hentoista hemmottelua minulle ja toiselle kaasoistani. Me suuntaamme nimittäin koemeikkiin ja -kampaukseen. Varasin ajat koetapahtumiin tavanomaista aiemmin, mutta tämähän johtuu vain siitä, että eräästä kampauksen ja meikin tekosessiosta jäi lievästi sanottuna traumat. Kysehän on parhaan ystäväni häistä, joissa minä kaasoilin. Kampaus ei ollut sinnepäinkään mitä pyysin ja minulla oli sentään mukana KUVIA. Pyysin, ettei kampaus olisi päätä nuoleva nuttura. Ja mikä oli lopputulos - kampaus nuoli päätä. Ja päässä oli myös se nuttura.

Meikki oli aivan yhtä jäätävä fiasko. Ellei jopa pahempi. Meikki oli todella epäsiisti ja sotkuinen, eikä se kestänyt edes puolta päivää. Ja olisikin edes ollut helteinen kesäpäivä häille, jolloin ehkä hiki olisi tehnyt tehtävänsä, mutta ei - häät olivat keskellä talvea. Hampaita kiristellen maksoin järkyttävän huonosta palvelusta ja sitä huonommasta lopputulemasta 150 €. Tästä kuitenkin opittiin se, että koemeikkiin ja -kampaukseen PITÄÄ mennä. Odotukset eivät ole järin korkealla, mutta toivon toki parasta.

Olen sitten etsiskellyt vähän kuvia tälle reissullemme mukaan, jotta voisin melko konkreettisesti kampaajalle ja meikkaajalle kertoa, mitä haluan. Ja tässäpä sitä, kuvakavaldia, jota printterini tänään tulostanee ulos.

Kampauskuvia:

Meikkikuvia:

 


 Kaikki kuvat on pöllitty sieltä ja täältä.

Tuo Kim Kardashian on muuten ihan mielettömän upea nainen. Huomasin googlailevani juuri hänen kuviaan, sillä tuo meikkityyli iskee minuun.

Pitäkää peukkuja, että kerrankin meikäläisen kuontaloa hoitelee ihmiset, jotka osaavat asiansa. Jännittää! Fiiliksiä ja kokemuksia käynnistä ropisee varmaankin ensi viikolla.

Mukavaa viikonloppua!


Nina

Ei kommentteja: